Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος


Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος: Στην πρώτη γραμμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ
Μία ογκώδης διαδήλωση με παλμό και μαχητικότητα ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ζητώντας να μην προχωρήσει η έκδοση της κάρτας του πολίτη, η οποία θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει το περιβόητο τσιπάκι με το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ.
 «Μέγα πλήθος και μέγα πάθος» είναι μια φράση από τα παλιά, που όμως χαρακτήριζε πλήρως τη σημερινή συγκέντρωση κατά της «κάρτας του πολίτη» που διοργανώθηκε από χριστιανικούς συλλόγους και σωματεία στα Προπύλαια, στις 15.00. Οι επίσημες καταγραφές της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για περίπου 7.000 κόσμο, η πραγματικότητα είναι όμως ότι η συγκέντρωση ξεπερνούσε τις 10.000, αφού αντίθετα με τις πολιτικές συγκεντρώσεις, ο κόσμος ήταν πυκνός, χωρίς πανώ που «κόβουν» την ορατότητα και δημιουργούν ψευδαίσθηση όγκου και αυτός ήταν ο λόγος που  η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί τόσο στην Πανεπιστημίου όσο και στη Σταδίου.
Στην μεγαλειώδη πορεία προς τη Βουλή, με επικεφαλής μοναχούς και ιερωμένους, που ακολούθησε αμέσως μετά τις ομιλίες, κυριάρχησαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και του Τσίπρα προσωπικά, καθώς και το σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»Στο ψήφισμα που επιδόθηκε στην Βουλή, διατρανώθηκε η απόφαση όλων των συμμετεχόντων να ΜΗΝ παραλάβει κανείς την νέα «κάρτα του πολίτη» και να αντιδράσει σύσσωμος ο λαός στα σχέδια των νεοταξιτών της παγκοσμιοποίησης, που επιθυμούν τη μετατροπή του έθνους σε άμορφη και άθρησκη μάζα καταναλωτών.
συνέχεια ΕΔΩ


2 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ.! ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10000 ΑΤΟΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ , ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ. ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ