Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ...!!!

Νά έχετε κάτι στήν άκρη γιά νά περάσετε τίς δύσκολες ημέρες πού έρχονται. Κατά καιρούς έχουν δοθεί πολλές λίστες μέ αποθήκη επιβίωσης ...αλλά προσωπικά πιστεύω πώς τά πράγματα θά γίνουνε τόσο δύσκολα πού καλά θά κάνετε νά έχετε ένα , δυό πράγματα μόνο ...γιά ευνόητους λόγους...
Αλεύρι , γιά ψωμί, ακόμα καί νά μήν ξέρετε νά ζυμώνεται, ένα τηγανόψωμο θά τό φτιάξετε...
Ρύζι πού είναι καί θρεπτικό, ένα λαπαδάκι θά σάς κρατήσει...
Λάδι, τό βασικό, ...
καί...σταφίδες...δέν χρειάζεται νά εξηγήσουμε γιατί...
Θά έχουμε δύσκολες ημέρες...
Ετοιμαστείτε καί γιά πόλεμο...

Ο συνασπισμός των 34 χωρών, υπό το ΝΑΤΟ, εξετάζει επέμβαση στη Συρία.
Το Ριάντ δεν αποκλείει την χερσαία εισβολή στη Συρία

Η Σαουδική Αραβία δεν θα επανεξετάσει την απόφασή της να ξεκινήσει χερσαία επιχείρηση στο έδαφος της Συρίας, δήλωσε ο Ahmed Asiri, σύμβουλος στο γραφείο του Υπουργού Άμυνας.

Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι είναι έτοιμο να αναπτύξει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία για να πολεμήσουν την Daesh, υπό τον "Ισλαμικό Συνασπισμό" των 34 χωρών και υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ, κάτι που αποφασίστηκε σε κοινή συνεδρίαση του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας.

"Η Ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας για την αποστολή στρατευμάτων της επί του Συριακού εδάφους δεν θα πρέπει να επανεξεταστεί», δήλωσε ο Asiri στο τηλεοπτικό κανάλι Al Arabiya.

Τόνισε επίσης, ότι η επιχείρηση θα αρχίσει το συντομότερο μόλις ο διεθνής συνασπισμός, υπό την αμερικανική ηγεσία, το αποφασίσει.

Την εισβολή την προσδιόρισε χρονκά στα τέλη Μαρτίου. Όπως είπε, οι δύο αυτοί μήνες θεωρούνται απαραίτητοι για να "ολοκληρωθούν οι διπλωματικές προσπάθειες σχηματισμού του Συνασπισμού κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας".

Αμέσως ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε, ότι η αποστολή ξένων στρατευμάτων στη Συρία θα μπορούσε να εξαπολύσει "έναν ακόμα πόλεμο στη Γη."

Η προειδοποίησή του αυτή ακολουθεί, μετά την όλο και πιο επιθετική στάση της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας:

"Όλες οι πλευρές πρέπει να υποχρεωθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αντί να εξαπολύσουν έναν ακόμη πόλεμο στη Γη", δήλωσε ο Μεντβέντεφ στην εφημερίδα Handelsblatt της Γερμανίας. "Κάθε είδος τχερσαίων επιχειρήσεων, κατά κανόνα, θα οδηγήσει σε διαρκή πόλεμο. Κοιτάξτε τι συνέβη στο Αφγανιστάν και σε μια σειρά από άλλες χώρες. Δεν θα αναφέρω καν, την καημένη τη Λιβύη. "

Η Τουρκία επίσης, απειλεί με επέμβαση στη Συρία, με το πρόσχημα των Κούρδων τρομοκρατών, της γενοκτονίας των Τουρκμένων στην περιοχή, των υποτιθέμενων "μαζικών σφαγών" του Ιράν και του αιτήματός της στο ΝΑΤΟ, για τη δημιουργία μιας ζώνης ασφαλείας στο συριακό έδαφος, η οποία θα πρέπει να είναι ελεύθερη από το ISIL.

Βλέπουμε ότι όλοι μαζί, ενορχηστρωμένα, πιέζουν άμεσα τις εξελίξεις στη Συρία, μετά τις οδηγίες που έδωσε το αφεντικό τους, ο Αντίχριστος, και το τελεσίγραφο του, σε ομιλία του στην Καλιφόρνια στις 10/2/2016, σύμφωνα με το οποίο:

" ...Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να έχει στη Συρία τόσο πολύ στρατό,
από τόσα πολλά κράτη, που να αναρωτιέται ο θλιβερός ηγετίσκος της Ρωσίας,
αν θα έχει νόημα να μείνει στην περιοχή ή όχι.
Αν μείνει, ο στρατός του στην περιοχή θα πρέπει να αφανιστεί.
Μέχρι το τέλος Μαΐου, όλα αυτά θα πρέπει να έχουν γίνει,
ή να επίκειται, σε ένα, το πολύ, μήνα, να ολοκληρωθούν.
Αν δεν έχουν γίνει, τότε θα έχετε αποτύχει...."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ