Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Σε 48 ώρες ετοίμασε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με δικές της δαπάνες, εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στις Θερμοπύλες, {...'όπως στόν αρχαιολογικό χώρο στήν Πέλλα...τυχαίο;} κοντά στις ιαματικές πηγές.... για τους πρόσφυγες...!!!!

prison20553
Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, κοντά στις ιαματικές πηγές και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από το 2012.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης την Παρασκευή το απόγευμα σε σύσκεψη φορέων και εθελοντικών οργανώσεων ανακοίνωσε την συγκεκριμένη επιλογή ορίζοντας το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών για να εγκατασταθούν εκεί οι πρόσφυγες.
Έτσι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με δικές της δαπάνες, προχώρησε στον καθαρισμό και την ανακατασκευή των βασικών του λειτουργιών .
"Προσπαθούμε να λειτουργήσουμε άμεσα και συντονισμένα" δηλώνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης συμπληρώνοντας ότι "μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει και οι ενέργειές μας σε σχέση με την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων δείχνουν να αποδίδουν. Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση".

prison20554
Πολυάνθρωπα συνεργεία δουλεύοντας νύχτα μέρα μέσα σε 48 ώρες επισκεύασαν όλες τις εγκαταστάσεις, υδραυλικές, ηλεκτρικές, θέρμανσης, παροχές ζεστού και κρύου νερού στα λουτρά των δωματίων, επισκεύασαν και τοποθέτησαν τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, δηλαδή κρεβάτια και στρώματα, όπως επίσης επισκεύασαν τους χώρους εστίασης, δημιούργησαν ιατρείο και προχώρησαν σε εκτεταμένους καθαρισμούς στον περιβάλλοντα χώρο αλλάζοντας την εικόνα εγκατάλειψης του ξενοδοχείου.
"Πρόκειται για την καλύτερη μεταξύ όλων των άλλων επιλογών" σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος που έχει τον συντονισμό των ενεργειών. "Έχουμε δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για έναν χώρο προσωρινής παραμονής" δηλώνει ο κ. Καραϊσκος και μάλιστα προσδιορίζει ότι από σήμερα το βράδυ θα δοθεί το πράσινο φως για να μετακινηθούν εκεί πρόσφυγες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΣΟΙ ΚΑΊ ΚΟΥΝΙΑ Ό ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΒΡΥΚΟΛΑΚΑ. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ