Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ἐξαγριωμένοι κουκουλοφόροι κατά τῆς ἐκκλησίας;...Οι πράκτορες της Μοσάντ, που παριστάνουν τους δίκαιους και προοδευτικούς κουκουλοφόρους...!!!


Ἐξαγριωμένοι κουκουλοφόροι κατά τῆς ἐκκλησίας;1Οι πράκτορες της Μοσάντ, που παριστάνουν τους δίκαιους και προοδευτικούς κουκουλοφόρους, κατά έναν …«περίεργο» τρόπο δεν θεωρούν ρατσιστικά τα σχολεία που είναι μόνον για …«περιουσίους» και τα γηροκομεία που είναι μόνον για …«περιούσιους»
Δεν θεωρούν ρατσιστές τους ραββίνους, που μιλούν για τον …«περιούσιο» λαό, ούτε θα έριχναν κόκκινη μπογιά στην Ισραηλινή Πρεσβεία, μετά από κάθε εν ψυχρώ εκτέλεση δεκατριάχρονου κοριτσιού στην Παλαιστίνη. 
Οι πρακτορίσκοι, που εκπαιδεύονται από «Ιούς» και γνωστούς πράκτορες-δημοσιογράφους, κάνουν μόνο ότι συμφέρει στον Σιωνισμό.
Ούτε που πρόσεξαν ότι αυτόν τον …«περιούσιο», που ο Μπουτάρης έβαλε υπεύθυνο στα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο εισαγγελέας τον ψάχνει γιατι έβαλε στο χέρι εκατομμύρια με …θεϊκή δεξιοτεχνία, τέτοια που η Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να του ασκήσει δίωξη.


Ἐξαγριωμένοι κουκουλοφόροι κατά τῆς ἐκκλησίας;4 Ἐξαγριωμένοι κουκουλοφόροι κατά τῆς ἐκκλησίας;3
Οι δηλώσεις του Άνθιμου, για τα ανύπαρκτα ομόφυλα ζευγάρια, τους εξόργισαν.
Ἐξαγριωμένοι κουκουλοφόροι κατά τῆς ἐκκλησίας;2
Για τα υπαρκτά εκατομμύρια που έκαναν φτερά στην Αλ Καπόν Α.Ε. πέρα βρέχει…
Άλλοι θα τα πληρώσουν έτσι κι αλλιώς … Όχι οι …«περιούσιοι» προστάτες τους τοκογλύφοι, που χρηματοδοτούν τον …«αυθορμητισμό» των κουκουλοφόρων.

Σίγμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ