Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Παιδιὰ ὡς …ἀνταλλακτικά!!!...

Παιδιὰ ὡς ...ἀνταλλακτικά!!!1Κι όπως μετά από κάθε καταστροφή οι …«ανθρωπιστικές» οργανώσεις φροντίζουν να ικανοποιήσουν όλα τα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων κι εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, όπου οι υψηλές τιμές προσφέρουν τρομερές ευκαιρίες για παράνομο πλουτισμό.
Ένα φτωχό, ανώνυμο προσφυγόπουλο μπορεί να μετατραπεί σε …«ανταλλακτικά» χωρίς συνέπειες και να χωρίς να το ψάξει ποτέ κάποιος.

Ουδέποτε απησχόλησε τα Διεθνή Δικαστήρια η εμπορία οργάνων ανθρώπων, που βρέθηκαν απέναντι στα Δυτικά συμφέροντα. Ούτε στην Γιουγκοσλαβία, ούτε στο ΙΡΑΚ, ούτε στις χώρες που έπληξε το Τσουνάμι, ούτε στην Παλαιστίνη, ούτε στην Συρία, ούτε στο Νεπάλ τιμωρήθηκαν ποτέ αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που αφέθηκαν απλά να κυκλοφορούν ως φήμες.
Τα νούμερα των παιδιών που εξαφανίστηκαν, κατά το προσφυγικό κύμα που προκάλεσαν οι σχεδιασμοί του Ισραήλ και των συμμάχων του, είναι τρομακτικά. Και φυσικά αυτή η απέραντη τραγωδία, αυτό το απερίγραπτο έγκλημα  δεν έχει ενόχους. Θα το πληρώσουν πρώτα οι πρόσφυγες και μετά εμείς, οι άλλοι λαοί, που είμαστε σύμμαχοι των Ισραηλινών και των αρρωστημένων τους σχεδίων για υποδούλωση όλων των λαών στην Νέα τους Τάξη..
Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children, εκτιμάται ότι 26.000 ασυνόδευτα παιδιά εισήλθαν πέρυσι στην Ευρώπη. Η Europol πιστεύει ότι το 27% των αφίξεων στην Ευρώπη ήταν ανήλικοι.
«Είτε έχουν καταγραφεί είτε όχι, μιλάμε για 270.000 παιδιά. Δεν είναι όλα ασυνόδευτα, αλλά έχουμε ενδείξεις ότι μεγάλο ποσοστό αυτών μπορεί να είναι» είπε ο αξιωματούχος της Europol.
Σίγμα
 συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ