Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Τριγμοί στις σχέσεις Βουλγαρίας-Τουρκίας!...Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία..

putin-1
Η βουλγαρική κυβέρνηση προχώρησε σε μια κίνηση που άφησε έκπληκτη την Άγκυρα.
Zήτησε την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου ανώτατου διπλωμάτη Ugur Emiroglou απ το τουρκικό προξενείο του Μπουργκάς.
Οι διπλωματικές πηγές λένε, πως αυτή η ενέργεια έγινε λόγω της ανάρμοστης διπλωματικής συμπεριφοράς του Emiroglou, o οποίος είχε τοποθετηθεί στην περιοχή για μορφωτικά θέματα, αλλά σαν πρώην ιμάμης έκανε άγρια ισλαμική προπαγάνδα.
Δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου που μόλις πριν είχε πει, πως ίσως κάτι γίνει στην Βουλγαρία που θα αλλάξει τις σχέσεις της με την Τουρκία.
Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία
κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.
Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία..

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Τελικά οι προφητείες, ίσως λίγο να αργούν να φανούν αληθοφανείς, αλλά ποτέ ως τώρα δεν διαψεύσθηκαν.
Ειδικά στα θέματα Ρωσίας Τουρκίας, η προφητεία που μου παραδόθηκε από τον π. Ιωσήφ τον Βατοπεδινό και πρωτοδημοσιεύθηκε στο βιβλίο μου Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2, περιελάμβανε κάποια πράγματα που φάνταζαν απίθανα, αλλά που βγήκανε ήδη αληθινά.
Έλεγε η προφητεία, που ουσιαστικά ήτανε απόδοση παλαιότερων προφητειών σε έμμετρο λόγο από τον γέροντα:

Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία
κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.
Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία

Επειδή λοιπόν οι Τούρκοι, πάντοτε παρακολουθούσαν τις προφητείες, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, έστειλαν ειδικό απεσταλμένο στην Βουλγαρία για να συζητήσει τις δυνατότητες που έχει η χώρα για να αποτρέψει τυχόν από θαλάσσης εισβολή και δήλωσαν πρόθυμοι να στηρίξουν την Βουλγαρία με διμερή σχέση και όχι απλά μέσω ΝΑΤΟ.
Η Βουλγαρία, που έχει ήδη πρόβλημα με την τουρκική μειονότητα στα προς ανατολάς σύνορά της με την Τουρκία, έμεινε επιφυλακτική σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο γενικό επιτελείο στρατού στη Σόφια.
Ωστόσο, οι Βούλγαροι προβληματίστηκαν, αφού ο μόνος γρήγορος τρόπος για να κατέβει η Ρωσία στα στενά είναι μέσω Βουλγαρίας, που σαν κράτος έχει στρατιωτική μηχανή, σαφώς υποδεέστερη από αυτήν της Τουρκίας.

Ταυτόχρονα προβληματισμός υπάρχει στους μελετητές των προφητειών, από τις παρακάτω προφητείες που υπάρχουν στο βιβλίο μου Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2
1. Κατά την διάρκεια αψιμαχιών με την Ελλάδα (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), οι Τούρκοι θα τα παρατήσουν όλα και θα στραφούν με όλες τους τις δυνάμεις ανατολικά.
2. Ημέρα Τρίτη θα παρέμβει η Ρωσία και επί τρεις μέρες στην Τουρκία θα βρέχει φωτιά και πυραύλους. Τρείς μεγάλες βάσεις των Αμερικάνων θα καταστραφούν.
3. όταν ψάχνουν το στρατηγείο των Ρώσων στο Βλαδιβοστόκ (Ειρηνικός ωκεανός), αυτό θα είναι δέκα χιλιόμετρα κάτω από την Κωνσταντινούπολη.
4. Η καταστροφή θα έρθει από κάτω, από κει που χύνονται τα νερά.
Οι προφητείες λοιπόν σε σχέση με το ότι η Ρωσία θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη και θα κάνει δικά της τα δύο στενά που ενώνουν τη Μαύρη θάλασσα με το Αιγαίο, είναι πολλές.
Αναρωτιόμαστε όλοι πόσο γρήγορα μπορεί η Ρωσία, εισβάλοντας στην Γεωργία και μετά στη Τουρκία, να φθάσει στα στενά. Μπορεί να φθάσει στα στενά πολεμώντας κατά μήκος της Μικράς Ασίας, πιο γρήγορα από ότι οι Αμερικάνοι μπορούν να στείλουν στρατό στην Πόλη;;;;
Μιλάμε για 1.200 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Γεωργίας μέχρι την Κωνσταντινούπολη.
turcia

Η συγκεκριμένη επομένως παρέμβαση, πιο εύκολα θα μπορούσε να γίνει μέσω Βουλγαρίας, που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση, παρά κατά μήκος της Μικράς Ασίας.
Επειδή μάλιστα όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, μπορεί οι σχέσεις Τουρκίας Βουλγαρίας, να επιδεινωθούν, με αποτέλεσμα η ίδια η Βουλγαρία να καλέσει τους Ρώσους στο έδαφός της, όπως ακριβώς έκανε και η Συρία.
Θα είναι μάλιστα πολύ πιο εύκολο για τη Ρωσία να μεταφέρει δυνάμεις στην Βουλγαρία, σε σχέση με τα προβλήματα που είχε για την μεταφορά στην Συρία.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ