Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἡ αὐτάρκεια τῆς χώρας σὲ φάρμακα!!!


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἡ αὐτάρκεια τῆς χώρας σὲ φάρμακα!!!2Μίλησε για παρασκευή φαρμάκων από τον στρατό κι έπεσαν να την φάνε ζωντανή. Η ιδιωτικοποίηση των πάντων είναι μονόδρομος και οι παραβάτες θα τιμωρούνται από τους κέρβερους της Νέας Τάξεως.
Εξηγήσεις αναγκάστηκε να δώσει η Ξουλίδου όταν προκλήθηκε ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ για την πιθανότητα να παράξει ο Στρατός κάποια φάρμακα, λόγω αδυναμίας εισαγωγών. Ποιοι ήταν αυτοί που ξεσηκώθηκαν όμως;  Τα γνωστά λαμόγια δημοσιογράφοι-πόρνες, που πάντα παραμένουν έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να δαγκώσουν όποιον διανοηθεί να πειράξει τα ξένα συμφέροντα; (Για αυτές τις αντιδράσεις δεν θα επέμβει κάποιος εισαγγελέας άραγε; Είναι καθόλα …νόμιμες δηλαδή;)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἡ αὐτάρκεια τῆς χώρας σὲ φάρμακα!!!1Γιατί δεν μας λέτε όμως ποιοι ήταν; Γιατί δεν ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων με τα χρέη των εκβιαστών αφεντικών σας; Με τα εκατομμύρια μαύρα ευρώ που έβγαζαν στο εξωτερικό; Γιατί δεν ξεσηκώθηκε θύελλα με τα λαμόγια που τα έπαιρναν από το ΔΝΤ για να εκθειάζουν και να δικαιολογούν την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας; Γιατί δεν ξεσηκώθηκε κάποιος με την μεγάλη κομπίνα των εμβολίων, για την …δήθεν πανδημία της γρίπης των Χοίρων;
πηγή
Σίγμα
ΑΠΌ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ