Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η ειλικρίνεια του Μητρόπουλου ξεφτιλίζει τον Σύριζα: Σύντροφοι, γίναμε νουδούλα!

Την αληθινή βάση της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, έθεσε ενώπιον των «συντρόφων» του ο Βουλευτής του Σύριζα, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας ενώπιον σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνητικού μορφώματος.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Μητρόπουλος είπε στους λοιπούς βουλευτές του Σύριζα ότι γίνανε νουδούλα. Ιδού τι είπε: «Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα. Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση»
Πολύ αληθή αυτά που τόνισε ο Μητρόπουλος. Ο Σύριζα ξεκίνησε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, συνέχισε με εθνοκτόνα μέτρα εξυπηρέτησης των λαθρομεταναστών και οδεύει προς το τέλος του φέρνοντας με μεθοδεύσεις νουδούλας το τρίτο εθνοκτόνο μνημόνιο.
Εμείς επαναλαμβάνουμε, έχοντας πλέον και τις δηλώσεις Βουλευτή του Σύριζα: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ