Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Οι Έλληνες πεθαίνουν όρθιοι και όχι σκλάβοι.

 Είπε Γέροντας Μοναχός για το δημοψήφισμα…
Επικοινωνήσαμε με ευλαβή Γέροντα μοναχό, που έχει χιλιάδες πνευματικά παιδιά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και τον ρωτήσαμε, τι να ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα και εκείνος μας απάντησε:
«Παιδιά μου, η Ελλάδα πνευματικά βλάφτηκε από την Ευρώπη. Δεν ακούτε τόσο καιρό τους Μητροπολίτες σας και τους παπάδες σας, που φωνάζουν κατά των πολιτικών γάμων, κατά του συμφώνου συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων και πολλών άλλων ξένων ηθών και εθίμων, που αλλοίωσαν την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας; Μήπως όμως ωφεληθήκαμε και οικονομικά; Πάλι όχι, δείτε που οδήγησαν σήμερα τη χώρα μας. Έφτασαν στο σημείο να μας εκβιάζουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στο Χριστό και στην Ορθοδοξία, την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 ας πουν το ΟΧΙ στους Ευρωπαίους. Οι Έλληνες πεθαίνουν όρθιοι και όχι σκλάβοι. Έτσι είπαμε το ΟΧΙ και το 1940 γράφοντας ιστορία, πεθάναμε μετά από την πείνα της κατοχής, αλλά μείναμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Παιδιά μου,
«Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιάς και φυλακής».

Η ιστορία κάνει κύκλους και ήρθε η σειρά μας να πούμε το ΟΧΙ.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ