Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΘΕ ! ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ!

Συγκλονιστικά σημάδια στέλνει ο Θεός: Εμφανίστηκε στην κυριολεξία η Εκκλησία της Ερήμου της Αποκάλυψης
ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ !
ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 
 Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ερημίτες, είναι μοναχοί που ζουν σε σπηλιές εκτός Μονών, & διατρέφονται από όσα τους δίνει η φύση. Εχουν φτάσει σε Υψηλότατα Πνευματικά επίπεδα & λέγονται για αυτούς πολλά. θαυμαστά γεγονότα.
Ιδού λοιπόν πως αντέδρασαν την ώρα που η επίσημη Εκκλησία έχει εκπέσει επικίνδυνα.
Η Εκκλησία της ερήμου & στην κυριολεξία, πλέον, είναι εδώ.
ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ !
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΘΕ ! ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ!

Η ιστορική στιγμή για το Έθνος κορυφώνεται. Ήδη οι μάσκες των προσκυνημένων έπεσαν.
Οι δήθεν “υπερπατριώτες”, “διεθνιστές”, “προοδευτικοί”, και “συντηρητικοί”, ΠΑΝΤΕΣ συγκροτούν το μαύρο μέτωπο τών
Δοσιλόγων και των δίκην πάντσερ ισοπεδωτών όλων των αξιών πού αυτός ο λαός διαχρονικά έχει υπερασπισθεί και για τις οποίες έχει θυσιαστεί.
Οι ολιγάρχες του χρήματος και του πνεύματος, οι νεο-­‐ενωτικοί φραγκολάγνοι, παρακαλούν πλέον τους βαρβάρους να δεχθούν “γή και ύδωρ” κατασκευάζοντας έτσι ένα ατέλειωτο 1204 του ελληνισμού. (1204:Η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους της Δ/Σταυροφορίας.)

Οἱ δυνάμεις και οι ακόλουθοί τους του ΝΑΙ, είναι η αλλοτριωμένη απ᾽τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων μάζα πού έχει αποκοπεί πλέον οριστικά απ᾽ το ιστορικό σώμα τού Ελληνισμού.

 Ουδείς πού θα πεί ΝΑΙ δεν θα έχει πλέον δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για τό ο,τιδήποτε αποφασίσουν οι Φράγκοι γι᾽αυτόν, την οικογένειά του, για τον τόπο του. Τούς έχει ήδη παραχωρήσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ τήν ελευθερία να τό κάνουν.
Παρατηρείται πλέον και τό-­‐αναμενόμενο-­‐θέαμα τών ριψάσπιδων τρομοκρατημένων, πρώην ΟΧΙ, νύν ΝΑΙ. 

Άς θυμηθούν: 
Τούτος ο τόπος είναι τόπος θυσίας, η ιστορία του, ιστορία θυσίας. Ο ρίψασπις πάντοτε αντιμετώπιζε την έσχατη περιφρόνηση. Και από τους οικείους του ακόμη. Τι θα᾽χει να πεί στα παιδιά του, τά οποία διά του ΝΑΙ θα δοκιμάσουν όλη την αγριότητα τού μίσους και της εκδίκησης του ΕΧΘΡΟΥ;
Και δύο κουβέντες προς τους «χριστιανούς» του ΝΑΙ:
Είστε εσείς αυτοί πού θα αντισταθείτε στα έσχατα χρόνια, όταν αυτά είναι να έλθουν, ενώ δεν μπορείτε να πείτε τώρα ένα απλό ΟΧΙ;
Είστε εσείς οι μαθητές του Ἰησού Χριστού ο οποίος επέταξε ΒΙΑΙΑ εκ του οίκου του Πατρός Του, τους εμπόρους;

ΟΧΙ στο ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΟ!
Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ

Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αγγελακάκης
Γέρων Αλύπιος Καψαλιώτης
Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης
Μοναχός Αββακούμ Καψαλιώτης
Άγιον Όρος
19/6/15

πηγή
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ