Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Γαιδουράγκαθο. Θαυματουργό βότανο! Σώζει το συκώτι! Προλαμβάνει την ηπατίτιδα! «Καθαρίζει» από τις χημειοθεραπείες!


Το γαιδουράγκαθο είναι ένα βότανο θησαυρός που κάθε σπίτι πρέπει να έχει στο ντουλαπάκι του! Παρόλο που οι ιδιότητες του είναι δημοσιευμένες και παραδεκτές από όλη την επιστημονική κοινότητα και αγαπιέται με πολύ μεγάλη εκτίμηση από τους βοτανολόγους, εντούτοις δεν είναι διαδεδομένο όσο θα έπρεπε!
Γαιδουράγκαθο μετά τις χημειοθεραπείες!
Τι θα έπρεπε να πηγαίνουμε ως δώρο στους καρκινοπαθείς μετά από χημειοθεραπείες; Σίγουρα όχι χυμό που επιβαρύνει τους καρκινικούς δείκτες σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες! Αλλά γαιδουράγκαθο! Αφού ο ασθενής ανανήψει, ένα αφέψημα γαιδουράγκαθου του αποβάλει τις τοξίνες και την ακτινοβολία και καθαρίζει τον οργανισμό του δίνοντας του δύναμη. Ρωτήστε το γιατρό σας!
Καθαρό συκώτι!
Θεωρείτε το καλύτερο βότανο αν θέλετε να προστατέψετε το συκώτι σας από κίρρωση και ηπατίτιδα. Ειδικά αν λαμβάνετε φάρμακα για διάφορες παθήσεις, των οποίων η διεργασία περνάει από το συκώτι και το κουράζουν, το γαιδουράγκαθο θα το βοηθήσει να ανταπεξέλθει ομαλά.
Θεωρείτε επίσης ιδανικό αν πάσχετε από το σύνδρομο Χ. Ως γνωστόν για όσους από εσάς πάσχετε από  το συγκεκριμένο σύνδρομο , συμπαρασύρει μαζί του πολλά  συμπτώματα. Υψηλή χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, πίεση, ζάχαρο και αυξημένο βάρος.  Το γαιδουράγκαθο η αλλιώς ο σίλυβος, προστατεύει, αντιμετωπίζει και δυναμώνει.
Αν ο οργανισμός μας, λόγω κάποιας ίωσης ή άλλης ασθένειας, έχει υπερφορτιστεί με αντιβιώσεις και θέλετε να τον απαλλάξετε απο τις τοξίνες του, πάλι το γαιδουράγκαθο είναι η λύση. Προστατεύει το συκώτι από την επιβάρυνση που δέχεται από τα φάρμακα.
Το γαιδουράγκαθο είναι ένα πολύ καλό μυστικό υγείας που είναι καιρός να πάψει πια να είναι μυστικό αλλά απλή και βέβαιη γνώση που μπορεί να σώζει και να προλαμβάνει.
πηγή

8 σχόλια:

  1. Καλα ολα αυτα, αλλα πες πως κοβω και παιρνω Γα'ι'δουραγκαθα στο σπιτι, ενταξυ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ? ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ...ΤΣΑΙ 'η το ΡΟΦΗΜΑ 'η πως θα το περιγραψω στον...ΑΣΘΕΝΗ και ποσες ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ? Περιμενω απαντηση στο E-mail - ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Ευάγγελε
    Αν και δεν είμαι ειδική στο θέμα, από όσα γνωρίζω όμως από βότανα , έχω να πώ πώς συνήθως τα αποξηραίνουμε και τα διατηρούμε όπως το τσάι του βουνού. Ένα ρόφημα την ημέρα βοηθάει τον οργανισμό μας.
    Αλλά για το αν βοηθάει μετά από χημειοθεραπείες δεν το πολυπιστεύω. Καλύτερα να μην κάνει κανείς ούτε χημειοθεραπεία ούτε ακτινοβολίες. Διάβασε το άρθρο

    "Οι περισσότεροι καρκίνοι υποχωρούν από μόνοι τους


    Επίσης δεν πιστεύω ούτε σε Υψηλή χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, πίεση, ζάχαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοείς Σοφία οτι δεν πιστεύεις σε υψηλή χοληστερίνη,τριγλυκερίδια,πίεση,ζάχαρο?
    Μορείς να το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε τό θέμα "Aποκάλυψη ΣΟΚ ! ΧΟΛΗΣ ! ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ" καί αυτό " ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ" πού έχω αναρτήσει στίς "Σελίδες" τού μπλόκ μου...
    Χοληστερίνη. Μια λέξη, που στους περισσότερους είναι συνδεδεμένη με την καρδιοπάθεια και τα εγκεφαλικά ... Έτσι, αγοράζετε τυρί, γάλα και γιαούρτι χαμηλά σε λιπαρά και αποφεύγετε τα...κανονικά σε λιπαρά τυριά, το πλήρες γάλα και γιαούρτι, με τα οποία επί χιλιετίες οι άνθρωποι τρέφονταν. ..Τι θα λέγατε , λοιπόν , αν μαθαίνατε ότι πάμπολλες Πανεπιστημιακές μελέτες αποδεικνύουν, ότι η υψηλή χοληστερίνη ΔΕΝ προκαλεί καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά, αντιθέτως, είναι ευεργετική και προστατεύει τον οργανισμό ! Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι, οι διαφημιζόμενες τροφές και τα φάρμακα μείωσης τής χοληστερίνης είναι αυτά, που προξενούν πολλές και τεράστιες βλάβες!! ..Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να δημιουργήσουν κινδυνολογώντας ένα δήθεν πρόβλημα, τη χοληστερίνη,..οι πιο σοβαρές συνέπειες των μέτρων μείωσης τής χοληστερίνης δεν είναι εμφανείς. Αν χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης προκαλούν βία και κατάθλιψη, τότε η επέμβαση για μείωση τής χοληστερίνης σε μεγάλη κλίμακα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια γενική στροφή σε πιο βίαια πρότυπα συμπεριφοράς. ..Η χαμηλή χοληστερίνη μπορεί με κάποιο τρόπο να επιδρά στη λειτουργία τού κεντρικού νευρικού συστήματος.

    Θεωρείται, ότι η χοληστερίνη μπορεί να επιδράσει στη σεροτονίνη, ένα νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο, τα χαμηλά επίπεδα τού οποίου συνδέονται -όχι μόνο με κατάθλιψη και αυτοκτονία, αλλά επίσης- με επιθετικότητα και παρορμητικότητα...Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης είναι μια από τις κύριες εγκεφαλικές ανωμαλίες, που σχετίζονται με την κατάθλιψη. ..Με σκοπό το χρηματικό κέρδος οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν εκτοξεύσει μια τεράστια καμπάνια φόβου για τη χοληστερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχουν δυο ιδια ειδη γαιδουραγκαθο,
    το μικρο και το μεγαλο καλυτερα ειναι το μεγαλο,το κεφαλι του ειναι περιπου σαν ενα μπαλακι γκολφ, μολις μαραθει το μωβ ανθος που εχει στην κεφαλη του,και πριν ανοιξει να φυγουν τα σπορια,(εχουν συστημα με τον αερα να πετανε οι σποροι) συλλεγουμε τα κεφαλια απο το γαιδουραγκαθο ανοιγουμε και περνουμε τα σπορια,τα αφηνουμε γυρω στις 10 μερες σε σκιερο και ζεστο μερος μετα κλινουμε αεροστεγως,και μια κουταλια μικρη για το τσαι. και το συκωτι σωθηκε εγινε καινουργιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχουν δυο ιδια ειδη γαιδουραγκαθο,
    το μικρο και το μεγαλο καλυτερα ειναι το μεγαλο,το κεφαλι του ειναι περιπου σαν ενα μπαλακι γκολφ, μολις μαραθει το μωβ ανθος που εχει στην κεφαλη του,και πριν ανοιξει να φυγουν τα σπορια,(εχουν συστημα με τον αερα να πετανε οι σποροι) συλλεγουμε τα κεφαλια απο το γαιδουραγκαθο ανοιγουμε και περνουμε τα σπορια,τα αφηνουμε γυρω στις 10 μερες σε σκιερο και ζεστο μερος μετα κλινουμε αεροστεγως,και μια κουταλια μικρη για το τσαι. και το συκωτι σωθηκε εγινε καινουργιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν τα χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης οδηγούν σε επιθετικότητα, κατάθλιψη και εξάρσεις βίαιης συμπεριφοράς, μήπως εκεί τελικά κρύβεται το μυστικό της τρομοκρατίας? Ως γνωστό, οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό, που έχει πολλά λιπαρά. Μήπως περνώντας απ' τη χώρα, να τους ταίζαμε καμιά πανσέτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ