Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ , ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.!!!

Ένας τεράστιος αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και το μέγεθός του είναι αρκετά μεγάλο ώστε να προκαλέσει το τέλος της ανθρωπότητας.
Πρόκειται για έναν ριζοσπαστικό ισχυρισμό μίας διαδικτυακής κοινότητας θεωρητικών οι οποίοι πιστεύουν ότι το τέλος της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε είναι κοντά και μάλιστα μεταξύ της 22ας και της 28ης Σεπτεμβρίου.
Ο ιερέας Efrain Rodriguez , ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην πρόβλεψη μετά από ένα μήνυμα που δέχτηκε από το Θεό. Σύμφωνα με αυτό, ένας αστεροειδής θα συγκρουστεί δίπλα στο Πουέρτο Ρίκο πυροδοτώντας μία σειρά από σεισμούς και τσουνάμι που θα καταστρέψουν την ανατολική ακτή ολόκληρης της Αμερικανικής Ηπείρου.
Και λέει "οι κυβερνήσεις των μεγαλύτερων κρατών στον κόσμο, γνωρίζουν ότι μία σύγκρουση θα συμβεί κάποια στιγμή και όπως υποστηρίζουν, κρατούν μυστική τη συγκεκριμένη πληροφορία ώστε να αποτραπεί ένας μαζικός πανικός και να βρουν χρόνο οι πλούσιοι και οι διάσημοι να προετοιμαστούν για το καταστροφικό γεγονός."
Άν καί η  NASA δεν έχει στοιχεία ότι ένας αστεροειδής ή ένας κομήτης βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, ο καθηγητής  Μπράιαν Κόξ, υποστηρίζει ότι τον περασμένο Μάρτιο ένας αστεροειδής που είχε το μέγεθος ενός λεωφορείου πέρασε ξυστά από τη Γη. «Δεν τον είδαμε παρά μόνο στην έξοδό του, αλλά, αν ήταν λίγο πιο κοντά, θα μας είχε πιθανότατα αφανίσει»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ