Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μαυραγορίτες


O «Φιλέλληνας» βουλευτής Γεωργιάδης και ο «βάστα γερά Ντάισενμπλουμ», Λιαρόπουλος, που τον διώξανε από το Ποτάμι δεν είναι ούτε χαζοί ούτε «δεξιοί». Μαυραγορίτες είναι όπως και πολύ άλλοι. Το «παραλήρημα» της Handelsblatt, ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της», και η «προειδοποίηση» προς τις ελληνικές τράπεζες του μέλος του συμβουλίου της ΕΚΤ, Ερκι Λικάνεν, ότι αν δεν παραταθεί το ελληνικό πρόγραμμα μετά τα τέλη Φεβρουαρίου, δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί ο δανεισμός τους, συνδέονται με μια κόκκινη γραμμή με τις προεκλογικές απειλές του Μαυραγορίτη Γεωργιάδη με τα τρενάκια.
Ο Alexis αφού το είπε ο θείος από το Αμέρικα θα μείνει στο ευρώ, γιατί στις αγορές δεν αρέσει να φύγει η Ελλάδα, και θα δρομολογήσει μεταρρυθμίσεις αλλά η δημοσιονομική πειθαρχία στην Ευρώπη, «θα προχωρήσει μόνο με στρατηγική ανάπτυξης και όχι με πίεση σε ένα λαό που δεινοπαθεί ολοένα περισσότερο».
Αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ούτε η ελληνική κοινωνία, ούτε το αμερικανικό πολιτικό σύστημα.
Οπότε, οι καθαρίστριες οι απολυμένοι της ΕΡΤ και οι «διαθέσιμοι» του μεταρρυθμιστή Μητσοτάκη και του Μαυραγορίτη Γεωργιάδη, θα ξαναπάρουν μεροκάματο. Γιατί μεταρρύθμιση αλά ΔΝΤ, δεν σημαίνει μόνο δίνω στην γκόμενα 8000 ευρώ και απολύω την καθαρίστρια. Μπορεί και να σημαίνει λιγότερο πρωκτογενές πλεόνασμα και περισσότερα μεροκάματα. Ετσι θα ξεφτιλιστούν οι Μαυραγορίτες.
Μόνο που πρέπει οι «χαζοί» δεξιοί που τους έδωσαν το 27% να καταλάβουν ότι ψήφισαν λαμόγια και μαυραγορίτες, και ότι το "δόγμα Τρούμαν" δεν περιλάμβανε την Κύπρο και την Β. Ήπειρο. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ