Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Και ξαφνικά… ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!...Βαφτίζουν «διχασμό» τήν εξεταστική γιά τούς πολιτικούς υπεύθυνους για το μνημόνιο, το PSI και μια σειρά άλλων σκανδάλων.!!!



ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ!
Οι αποκαλύψεις Φαλτσιανί αλλά και οι βόμβες που εξαπέλυσε ο αδιάφθορος Νικολούδης κατά την ομιλία του στην ολομέλεια, όπου μίλησε για μία δράκα απατεώνων που ρημαξαν την Ελλάδα, σήμαναν συναγερμό στην διαπλοκή.
Τα Νέα και η Καθημερινή, με ταυτόσημα άρθρα, βαπτίζουν «διχασμό» την υποχρέωση της νέας κυβέρνησης να τιμωρήσει τους πολιτικούς υπεύθυνους για το μνημόνιο, το PSI και μια σειρά άλλων σκανδάλων. Ο όρος εκ πρώτοις φαίνεται να ντροπιάζει τον λαό και το Έθνος, αφού το 99% των Ελλήνων είναι πλέον απέναντι σε μια εθνοκτόνο, ιδιοτελή μειοψηφία. Ποσοτικά λοιπόν, μόνο «διχασμός» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίθετα, πρόκειται για τον διαχωρισμό εγκληματιών από το κοινωνικό σύνολο. Τον ορισμό δηλαδή του κράτους δικαίου.
Το εάν θα «σοφρωνιστούν», είναι δικό τους θέμα. Αυτό που προέχει, είναι η παραδειγματική τιμωρία αυτής της «Δράκας», ακόμα και αν η εσωτερική ρήξη με το σύστημα είναι μετωπική. Θυμηθείτε πως καθάρισε ο Πούτιν τους διεφθαρμένους ολιγάρχες, με ευεργετικές συνέπειες για την Ρωσική κοινωνία και την οικονομία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ