Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Αυτά είναι...Παραδοχή Κοτζιά στο Spiegel: Πριν από 35 χρόνια έγραφα ανοησίες κατ’ εντολήν της ηγεσίας του ΚΚΕ .!!!

Παραδοχή Κοτζιά στο Spiegel: Πριν από 35 χρόνια έγραφα ανοησίες κατ’ εντολήν της ηγεσίας του ΚΚΕ
Γράφει ο Αντίοχος
Συνέντευξη-περιβόλι έδωσε στο γνωστό γερμανικό περιοδικό Spiegel ο (πρώην «Σουσλώφ» του ΚΚΕ, πρώην διαδρομιστής του Jeffrey, κ.τ.λ.) Κοτζιάς.
Αρχικά ρωτήθηκε για κάποια κατάπτυστα κείμενα που έγραφε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, υπέρ του αλήστου μνήμης δικτάτορα της Πολωνίας, στρατηγού Γιαρουζέλσκι (έγιναν και βιβλίο, με τον τίτλο «Η Πολωνία κι εμείς») κι έδωσε την εξής καταπληκτική απάντηση: «Μερικοί πιστεύουν ότι είμαι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ήμουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Έγραψα κατ’ εντολήν του κόμματός μου πράγματα, π.χ. για την Πολωνία, τα οποία ήταν ανοησίες. Αυτά ήταν πριν από 35 χρόνια».
Τουτέστιν, εγώ υπάλληλος του κόμματος («επαγγελματίας κομμουνιστής») ήμουνα, κι έγραφα κατά παραγγελίαν ότι μου ζητούσαν, για να βγαίνει το μεροκάματο…
Εν συνεχεία, ερωτήθη για τις κυρώσεις στην Ρωσσία –για τις οποίες υποτίθεται πως ήταν αντίθετος- κι έδωσε την… αναμενόμενη απάντηση: «Κυρώσεις ναι, εάν είναι απαραίτητες».
Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επέμεινε στο σημείο αυτό, των υποτιθέμενων σχέσεών του με την Ρωσσία, για να εισπράξει την εξής πληρωμένη απάντηση του πρώην «Σουσλώφ»: «Σχετικά μ’ αυτό γράφτηκαν πολλές ανοησίες. Είμαι άθεος, όχι Ορθόδοξος. Και από τότε που υπάρχει η Ρωσία, εδώ και 25 χρόνια, την επισκέφθηκα μόνον δύο φορές».
Να τον χαίρονται τα… «πατριωτάκια» και τα… «χριστιανόπουλα», κοινοβουλευτικά και διαδικτυακά!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ