Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η πρωτομνημονιακή Λούκα Κατσέλη, το Ινστιτούτο Λεβί και ο Σόρος


Η πρωτομνημονιακή Λούκα Κατσέλη, το Ινστιτούτο Λεβί και ο Σόρος


Γράφει ο Αντίοχος
Εγκρίθηκε –όπως ήταν αναμενόμενο- από το SSM του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας  που έχει αναλάβει την εποπτεία των συστημικών τραπεζών, ο διορισμός της Λούκας Κατσέλη Προεδρία του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας.
Και βέβαια, την «αξιοποίηση» της Κατσέλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε κάποιο κυβερνητικό πόστο, την είχαμε προβλέψει πριν από δύο (2) ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ (και δέκα μέρες). Διαβάστε τι γράφαμε στις 12/02/2013:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΛΕΒΙ!
Παιχνίδια για την επόμενη μέρα (όταν κι αν έρθει…) παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με μνημονιακά υπολείμματα του παρελθόντος, μέσω… Αμερικής!
Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως την προηγούμενη εβδομάδα δύο σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ι. Δραγασάκης και Ι. Μηλιός, επισκέφθηκαν στο γραφείο της την Λούκα Κατσέλη, σύζυγο του συνταξιούχου πολιτικού του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμου Αρσένη, βασική εισηγήτρια του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 (με το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν») και… πρωτομνημονιακή, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που υπερψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο. Σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα» (που διαθέτει καλές πληροφορίες εκ των έσω…), δεν συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας Κατσέλη- ΣΥΡΙΖΑ (η οποία θεωρείται υπαρκτή και δεδομένη και θα επισημοποιηθεί στην ώρα της), αλλά την συμμετοχή των στελεχών του συνονθυλεύματος σε μια διεθνή ημερίδα που διοργανώνει ο Αρσένης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Λεβί.
Προφανώς, μία από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Τσίπρας στην Αμέρικα, είναι και η προώθηση της πρωτομνημονιακήςΚατσέλη, με την οποία έχουν κοινούς φίλους και πανίσχυρους προστάτες: το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, που βρίσκεται πίσω από το Ινστιτούτο Λεβί!
Επίσης, σε άλλο δημοσίευμά μας, στις 14/12/2013, με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΚΚΕ… ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΣΕΛΗ!», καταλήγαμε ως εξής:
Η Κατσέλη βεβαίως δεν πρόκειται να πάει χαμένη –αν και δεν εκπροσωπεί τίποτα και κανέναν- κι αν αναρωτιέστε γιατί, δείτε με προσοχή τη φωτογραφία που σας παραθέτουμε και θα καταλάβετε…
(ΥΓ): Για όσους τυχαίνει να μη γνωρίζουν, η λεγάμενη εικονίζεται με τον… φιλάνθρωπο Τζορτζ Σόρος. Ε, με τέτοιους φίλους…
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ