Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΡΑΝ ΚΑΧΣΝΑΧ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ 300 ILLUMINATI ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ STAR ΥΠΟΙΚ(ΟΟΥ)...

«Ο Υπουργός Οικονομικών, Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Η Αθέατη γνώση έψαξε και βρήκε ποια είναι αυτή η εταιρεία - και το διευθύνων πρόσωπο του οποίου ανατέθηκε ο ρόλος του χρηματοοικονομικού συμβούλου για την Χώρα μας από τον εντολοδόχο Νεοταξίτη Υπουργό Οικονομίας Γιάννη Βαρουφάκη.

Στην εταιρεία Lazard, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Kenneth M. Jacobs από τις 16 Νοεμβρίου του 2009. Η Lazard είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. 

Ο Kenneth M. Jacobs (Ασκενάζι Εβραίος σημ. Οίμου: δηλαδή εκ Χαζάρων ψευτοεβραίος) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Lazard, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.

Η ημερομηνία ίδρυσης των Illuminati είναι η 1η Μαΐου του 1776. Ιδρύθηκαν από τον Σαμαέλ και διοικούνται απ ευθείας από τον ίδιο. Η Επιτροπή των 300 Illuminati, η κοινώς γνωστή ως  "Η Επιτροπή των 300", η  "Οι Ολύμπιοι", είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1727. Περίπου 50 χρόνια πριν την ίδρυση των Illuminati, όπου έπρεπε να επιλεγούν τα βασικά πρόσωπα τα οποία θα τους απαρτίζουν. 

Ο Kenneth M. Jacobs, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) μέλος των 300 των Illuminati.

Οι 300, είναι μια ομάδα που λαμβάνει τις αποφάσεις για ολόκληρο τον κόσμο, και αποτελείται από Ράν Μαλτσέχ, Σαχερνέχ και Καχσνάχ της Λευκής Αδελφότητας. Οι 300, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο είναι αυτοί που κατευθύνουν την οικονομική μοίρα των ηπείρων και επιλέγουν τους διαδόχους τους αναμεταξύ τους.

Ο Kenneth M. Jacobs, είναι ένας από αυτούς, και μάλιστα ΡΑΝ τους γένους Καχσνάχ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LAZARD. Ο "αντημνημονιακός" κύριος Βαρουφάκης, επέλεξε μια "LIZARD" (σαύρα) από την εταιρεία LAZARD στο ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.

Ηταν λοιπόν αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση από τα προσκυνημένα τσιράκια της Νέας Τάξης, που από την φύση τους ως Αριστεροί ακολουθούν την γραμμή της Λευκής Αδελφότητας.

Διαβάστε τι έλεγε ο Τσίπρας για την μέχρι χθες αμαρτωλή LAZARD
συνέχεια ΕΔΩ 
Διαβάστε καί αυτό : ΠΑΣΟΚ: Πολύ καλή επιλογή η Lazard ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ