Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Από τήν 25-01-2015 τρέχουν δάκρυα μύρου από τά μάτια Τού Εσταυρωμένου Χριστού.!!!

ΔΑΚΡΥΖΕΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ! ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον χιονισμένο  Ασπρόκαμπο Κορινθίας ο εσταυρωμένος Χριστός που βρίσκεται πάνω στον ξύλινο Σταυρό μέσα στο ιερό της εκκλησίας δακρύζει!
Η πληροφορία αυτή έφτασε στην sfedona.gr από αναγνώστη μας στην ορεινή Κορινθία . όπως μας λέει στο επώνυμο μήνυμα που μας έστειλε το είδε με τα ίδια του τα μάτια !
Μιλήσαμε τηλεφωνικάμε πολλούς κατοίκους της περιοχής οι οποίοι γνώριζαν το γεγονός και μερικοί από αυτούς είχαν επισκεφθεί την Ιερό Ναό και το είχαν δει.
Μιλήσαμε ακόμα και με ιερέα της περιοχής όπως είδε τον δακρυσμένο Εσταυρωμένο στο Σταυρό και μας είπε σχεδόν σαστισμένος « Τι να σας πω εγώ; Το είδα και εγώ αλλά πρέπει να έρθουν ειδικοί και να μας πουν τι είναι αυτό!»
Οι κάτοικοι της περιοχής άλλοι ομιλούν ανεπιφύλακτα για θαύμα και άλλοι θέλουν να έρθει κάποιος ειδικός να τους πει  που οφείλεται το φαινόμενο.
Δείτε τι μας έγραψε μεταξύ άλλων αναγνώστης μας από την περιοχή:
«Σήμερα 12-02-2015 Πήγα στον Ασπρόκαμπο στον άγιο Νικόλαο !!! Ο Εσταυρωμένος ! (ο Ιησούς χριστός επάνω στον Σταυρό) τρέχει Δάκρυα Μύρο!!! αυτό ξεκίνησε απο της 25-01-2015  ο θόλος της εκκλησίας είναι απο μασίφ μπετό και από πάνω έχει κεραμίδια ! καμία υγρασία δεν υπάρχει στον θόλο το ειδα με τα μάτια μου! επίσης ο Ιησούς ! είναι σε ξύλο τριακοσίων  χρόνων !!! και βαμμένο! ο Μύρος τρέχει απο τα μάτια του Ιησού!!! έως και τα καρφιά τον ποδιών του και εκεί σταματάει στο δάπεδο δεν τρέχει....... ο χώρος έχει εξαερισμό ! ανοικτή πόρτα και παράθυρο!»
Σημειωτέον όπως μας είπαν οι κάτοικοι του χωριού έχει ο ειδοποιηθεί και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος από τον οποίον ζητούν να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και να δει και μόνος του το φαινόμενο που πολλοί χαρακτηρίζουν ως θαύμα.!
Το φαινόμενο αυτό παρουσιάστηκε από τις 25.1.2015
Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο νεκροταφείο του Ασπρόκαμπου όπως ήταν χθες 12,2,2015. (ευχαριστούμε τον Νίκο Αντωνόπουλο για τις φωτογραφίες του)


Λ.Γ
.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ