Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ 4ο ΡΑΪΧ!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ Ο ΦΙΛΑΝΔΟΣ GAY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ "ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΞΟΔΟ" (;;;) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Εκνευρισμένος συνεχίζει να επιτίθεται στην Αθήνα ο νεαρός gay πρωθυπουργός της Φινλανδίας Alex Stubb, o οποίoς ήταν από τους πρώτους που στάθηκαν με ιδιαίτερη αυστηρότητα απέναντι στην νέα ελληνική κυβέρνηση (καθόσον φαίνεται ότι θεωρεί απαράδεκτη την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ένα "ομοφοβικό" κόμμα, όπως το χαρακτηρίζουν οι gay ή λάτρεις των gay σιωνιστές ευρωπαίοι ηγέτες). 

Τώρα, μετά και το χθεσινό Eurogroup απειλεί την Ελλάδα ότι κινδυνεύει με ένα dirty exit αν δεν ακολουθήσει το υφιστάμενο πρόγραμμα. Μια βρώμικη έξοδο από το ευρώ. Η δήλωση του Alex Stubb κάνει το γύρο των social media στην Ευρώπη και προκαλεί απορίες.

Τι σημαίνει άραγε η "
βρώμικη έξοδος";



Φαίνεται ότι η gay προσωπικότητά του υπερεκφράζεται όταν εκνευρίζεται και η "βρώμικη" διάλεκτος βγαίνει στην επιφάνεια

Βέβαια, όπως μερικοί παρατηρούν, ο Stubb λίαν συντόμως θα   ζητήσει την ψήφο των Φινλανδών για την επανεκλογή του και προσβλέπει σε επικοινωνιακά οφέλη, για αυτό καταφεύγει σε αυτή τη σκληρή προκλητική γλώσσα.



Τι να πούμε εμείς;

Και σιωνιστής και ομοφιλόφιλος και ακροδεξιός νεοφιλελέφθερος, τα έχει όλα! Είναι ο τέλειος ευρωπαίος ηγέτης! Θα επανεκλεγεί σίγουρα!

Εμείς του συνιστούμε πάντως να μην εκνευρίζεται, ιδιαίτερα με την Ελλάδα, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να...σκίσει κανένα καλσόν...

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG
I'M SO GAY MY NAME IS RAINBOW

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ