Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάστε γιατί νοιάζεται η "Αυγή" τού Σύριζα...καί τό έστειλε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση ...!!!

Ιδού το… τελεσίγραφο της εφημερίδας της Αριστεράς:
1. Έχετε τέσσερις μήνες για να λύσετε τον γόρδιο δεσμό της διαπλοκής ΜΜΕ, πολιτικής εξουσίας, τραπεζικού συστήματος. Τέρμα τα κανάλια χωρίς άδειες, τέρμα τα θαλασσοδάνεια, τέρμα η φορολογική ασυλία και οι αλλεπάληλες χαριστικές ρυθμίσεις. 
2. Να λειτουργήσει ξανά η δημόσια τηλεόραση.
3. Καταργήστε ή έστω προσαρμόστε όλους τους νόμους που εμποδίζουν την ελευθερία της έκφρασης. Αλλάξτε τον τυποκτόνο νόμο για τις αγωγές έτσι ώστε να προστατεύονται ο αδύναμοι και όχι να λογοκρίνουν ή ακόμη και να πλουτίζουν οι δυνατοί. Καταργήστε κάθε λογοκριτικό νόμο που περιορίζει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης κι ας ουρλιάζουν οι θεούσες και οι παππάδες. 
4. Κλείστε αμέσως τις Αμυγδαλέζες και τα άλλα στρατόπεδα της ντροπής. 
5. Φτιάξτε έναν αντιρατσιστικό νόμο αντάξιο του ονόματός του, όχι σαν αυτούς που θα έφτιαχναν ο Μπαλτάκος με τον Αθανασίου.  6. Να κλείσουν επειγόντως οι φυλακές υψίστης ασφαλείας και να πάψουν οι άλλες φυλακές να είναι αποθήκες ψυχών.  
Στο κείμενο δεν υπάρχει καμμία αναφορά σε μνημόνια, το κύριο θέμα τους είναι ο περιορισμός λόγου των ελλήνων, νέο αντιρατσιστικό πάλι εις βάρος των ελλήνων, ασυλία στην τρομοκρατίακαι στον ανθελληνικό υβριστικό λόγο  και φυσικά βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ασυδοσία για τους υπήκοους Πακιστάν, οι οποίοι σε λίγο θα ονομάζονται έλληνες για να φιμωθούν οι αληθινοί έλληνες ….μια για πάντα…
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ