Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΕΛΙΤ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ..!!!

Όλοι φόρεσαν τα κέρατα (του διαβόλου) στα Grammys

Προφανώς υπάρχουν αρκετά άτομα σε αυτόν τον κόσμο που ξοδεύουν τον χρόνο τους για να παρακολουθήσουν σκουπίδια του στυλ «τελετή απονομής βραβείων Grammy». Οι πολυδιαφημιζόμενες αυτές «τελετές» λειτουργούν τα τελευταία χρόνια, ως πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού, της χριστιανοφοβίας και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας με ένα «γκλάμουρ» περιτύλιγμα (δες εδώ κι εδώ). Στο φετινό show υπήρχε πληθώρα κεράτων που φόρεσαν στο κεφάλι τους με μεγάλη προθυμία και «ευθυμώντας» τα άτομα που πήγαν εκεί.
 
 
 
Η μόνη μάλιστα, «καλλιτέχνις» που τα φορούσε συνεχώς και δεν ήθελε να βγάλει, ήταν η «ποπ τραγουδίστρια» (και πρώην χριστιανή!) Katy Perry.
Για να μην μείνει με την απορία το κοινό γιατί πρέπει να φοράει κέρατα διαβόλου, (όχι ότι είχαν πρόβλημα) τους ενημέρωσαν ότι τους δόθηκαν για να συνοδεύσουν την παράσταση του «Highway to Hell«, των AC / DC.
 
 
Τα κέρατα υποτίθεται όμως, ότι δεν θα τα φορούσαν σε όλο το σόου. «Κυρίες και κύριοι: τα κέρατα του διαβόλου είναι δικά σας, να τα κρατήσετε, (“the devil horns are yours to keep”), αλλά σας παρακαλούμε να τα βγάλετε για το υπόλοιπο της παράστασης. Σας ευχαριστούμε», έλεγε το μήνυμα των διοργανωτών.
 
 
 
 
Μπορεί μετά την παράκληση, τα «κέρατα του διαβόλου» να αφαιρέθηκαν από τα κούτελα των θεατών (εκτός της Perry), αλλά έκαναν και πάλι δυναμικά την εμφάνισή τους με την 57χρονη οπαδό της Καμπάλα, που εμφανίστηκε με ένα γκρουπ μασκοφόρων με κέρατα.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ