Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή...ζήτησε «άμεση στροφή προς την Ρωσία» και «ένωση» Ελλάδας – Κύπρου μεσω των εμπορικών ζωνών .

Συμπαράσταση και στήριξη σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση προανήγγειλε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζοντας ότι εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία «και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή».
Ωστόσο ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι στην ομιλία του ο πρωθυπουργός δεν ανέφερε τίποτα για κατάργηση των μνημονίων «ο Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου. Εμείς συμφωνούμε να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό όμως όταν σήμερα έχουμε συναντήσεις Βαρουφάκη – Δραγασάκη με Βίζερ και Κοστέλο που εκπροσωπούν την τρόικα. Μέσα σε 10 ημέρες την ξαναφέρατε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε «γοητευτική» τη ρητορική της κυβέρνησης εντός της χώρας ενώ υποστήριξε ότι άλλα επιχειρήματα χρησιμοποιούν όταν βγαίνουν στο εξωτερικό.
Ασκησε κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική και ζήτησε «άμεση στροφή προς την Ρωσία» και «ένωση» Ελλάδας – Κύπρου μεσω των εμπορικών ζωνών.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ