Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΤΟΙΜΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ... τά τσοπανόσκυλα θά θεωρούνται τεκμήριο διαβίωσης !


Κλιμακωτός θα είναι ο φόρος σε όσους κατέχουν σκύλο. Το χαμηλότερο συντελεστή θα έχουν τα σαλονάτα ενώ κοπρόσκυλα και τσοπανόσκυλα θα φορολογούνται με τον υψηλότερο συντελεστή, με τα τελευταία να θεωρούνται τεκμήριο διαβίωσης !

 Η τρόικα φαίνεται να συμφωνεί με το μέτρο και να ζητά την άμεση εφαρμογή ώστε να αποφευχθούν νέες περικοπές στις συντάξεις.
Σε ερώτηση του πρωθυπουργού προς τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί τα τσοπανόσκυλα να θεωρούνται τεκμήρια διαβίωσης ο υπουργός οικονομικών φέρετε να είπε ότι παρατηρείται σημαντική ζήτηση και την τοποθέτηση τους σε
πηγάδια. Εικάζεται ότι πολλοί έλληνες κρύβουν τιμαλφή και μετρητά με τα τσοπανόσκυλα να είναι οι άγρυπνοι φύλακες της περιουσίας τους. Θα επανέλθουμε με νεότερο ρεπορτάζ ...  
http://lobbystasgr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8.html

5 σχόλια:

  1. Φόρος στους σκύλους υπάρχει στην Γερμανία στην Ιταλία στην Ολλανδία,στην Γαλλία.
    Γιατί πρέπει να πληρώνω φόρο επειδή έχω τρία παιδιά και ο διπλανός μου που τα καλοταίζει με φιλέτα ,τα καλοντύνει με πουλοβεράκια γνωστής κολεξιόν , τα πηγαίνει σε γιατρό για τα δοντάκια τους , σε κομμωτήριο για τις τρίχες τους,αγοράζει πάνες και άλλα πολλά , να μη πληρώνει φόρο.
    Ο φόρος στα σκυλιά θα είναι ο πιο δίκαιος φόρος που μπορεί να επιβληθεί, γιατί ενώ ο κόσμος σήμερα πεινάει και κρυώνει και προσπαθεί να εξοικονομήσει κάτι για να ταίσει τα παιδιά του, οι λουσάτοι με τους σκύλους και τις σαλονάτες λουλούδες τα μοστράρουν με τις ώρες στις αυλές να γαυγίζουν και να ενοχλούν ,τα αφήνει ελεύθερα να αφοδεύουν σε δέντρα και να τρομάζουν τον κάθε περαστικό στο δρόμο σε σημείο να πάθει κανείς μέχρι και καρδιακό επεισόδιο.
    Ακόμη και τα πρόστιμα που έχουν θεσπιστεί για τα σκυλιά πρέπει να γίνουν αυστηρότερα.Να πληρώνουν αφού έχουν γιατί από αυτούς οι περισσότεροι έχουν και είναι έτοιμοι χωρίς να πουν λέξη να πληρώσουν,.Φόρο λοιπόν και μάλιστα αυστηρό.
    Συμφωνούμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνεται οτι εισαι αμορφωτος απολιτιστος καραβλαχος απο τα λεγομενα σου εισαι ζηλοφθονος κακομοιρης κ τα παιδια φωναζουν πιο πολυ κ ενοχλουν φιμωσετα

      Διαγραφή
  2. Το θεμα σου ειναι ποσο θα κοστολογειται η φορολογηση στον καθενα?αν ο διπλανος σου εχει γατα σκυλο η τρακτερ?Φιλε εχεις και παιδια.Το ζητουμενο σου ειναι Γιατι ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ...το τι κανει ο διπλανος σου να μη σε αφορα.δεν ειναι αυτος ο εχθρος σου κι σ αυτον τον αποτελειωμενο πλανητη δεν γεννηθηκαν μονο τα ανθρωποειδη.να το αποδεχτεις.ο σεβασμος και η αγαπη σ οτιδηποτε ζωντανο σε κανει ανθρωπο.πηγαινε να αφανισεις λοιπον ολα τα σκυλια του κοσμου που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι σ ενοχλουν για να κοιμασαι ησυχος.σκεψου ομως οτι ο μοναδικος υπευθυνος για την κατασταση σου ειναι οι κυβερνησεις και στην ουσια ο ιδιος ο ανθρωπος.αυτος σε εξαπα αυτος στα παιρνει αυτος σε τρομοκρατει σ εξουσιαζει και σε ελεγχει.αργησες..αλλα διαπιστωσε το..δεν ειναι οι σκυλοι που σου χαλανε τον υπνο.εστιασε στο προβλημα και μην υπονομευεις το διπλανο σου..δεν υπαρχεις μονο εσυ και τα παιδια σου οπως δεν υπαρχουν μονο οι λουσατοι με το μοστριλικι τους..και στη φυση..τα ζωα αφοδευουν στο χωμα δε φταινε αυτα αν σ αρεσει να πνιγεσαι στο μπετο των μεγαλουπολεων ουτε πρεπει να πεθανουν για τον δικο σου εγωισμο..κι αν ο διπλανος σου παιρνει περισσοτερα απο σενα και αγοραζει φιλετακια..δικαιωμα του.εκτος κι αν θες να φορολογησεις εσυ τους γειτονες σου.ανοιξε το μυαλο σου..τα παιδακια χρειαζονται σοβαρους γονεις.να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε τρομπα; Δηλαδη εχω 5 φραγκα νομιμα και φορολογημενα και θες να ξαναφορολογηθω επειδη επελεξα να τα ξοδεψω στο σκυλι μου; Δικα μου ειναι τα λεφτα κ οτι θελω θα τα κανω!
    Οσο για την λογικη "αφου εχουν ας πληρωσουν", πρεπει να εισαι σκληρο κομμουνι εσυ ε;
    Φορους πρεπει να πληρωνουν ολοι! Οχι μονο αυτοι που "εχουν". Γιατι αν ειναι οι "εχωντες" να πληρωνουν συνεχεια και οι μη εχωντες να μην πληρωνουν, τοτε γιατι να μην γινεις "με εχωντας" και να ζεις τζαμπε χωρις φορολογια;
    Κλασσικη σοβιετικη λογικη!.... Ουστ ρε καρναβαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.... ΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ Σ=ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ