Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Pegida: "Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης"...τώρα τούς τσούζει.!!!

Pegida: Πρώτη διαδήλωση στη Σουηδία τη Δευτέρα 

 Η πρώτη διαδήλωση στη Σουηδία του ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida που γεννήθηκε τον Οκτώβριο στη Γερμανία, θα πραγματοποιηθεί τη, Δευτέρα, στο κέντρο του Μάλμε.
Pegida: Πρώτη διαδήλωση στη Σουηδία τη Δευτέρα
Η πρώτη διαδήλωση στη Σουηδία του ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida που γεννήθηκε τον Οκτώβριο στη Γερμανία, θα πραγματοποιηθεί τη, Δευτέρα, στο κέντρο του Μάλμε (νότια Σουηδία), ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το Pegida "ζήτησε και έλαβε μια άδεια" για να διαδηλώσει στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη αυτού του σκανδιναβικού βασιλείου, "αλλά δεν πήρε άδεια για να πραγματοποιήσει πορεία", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λαρς Φέρστελ, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η διαδήλωση θα αρχίσει στις 18:30 (19:30 ώρα Ελλάδας).

Εκκλήσεις για την πραγματοποίηση μιας αντιδιαδήλωσης αναρτήθηκαν εξάλλου στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.

Το Pegida ("Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης") ξεκίνησε από τη Γερμανία και έχει διαδοθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Δανία και η Νορβηγία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ