Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο ελληνικός αποδιοπομπαίος τράγος.

Το 1944 έτεινε προς την ολοκλήρωση το μεγάλο "σχέδιο" των Αμερικανών και των σιωνιστών τοκογλύφων της νεοϋορκέζικης FED να κατακτήσουν την Ευρώπη...Το 2014 έτεινε προς την ολοκλήρωση το μεγάλο "σχέδιο" των Αμερικανών και των σιωνιστών τοκογλύφων της νεοϋορκέζικης FED να κατακτήσουν την Ευρώπη...Άνθρωποι, όπως ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ και ο Μπους μερικά χρόνια πριν είχαν χρηματοδοτήσει τον Χίτλερ να κάνει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο...Άνθρωποι, όπως ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ και ο Μπους μερικά χρόνια πριν είχαν χρηματοδοτήσει την Μέρκελ να κάνει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο...Την ώρα που οι Ευρωπαίοι έπρεπε να αναζητούν τις ευθύνες τής Γερμανίας στην αθλιότητα που σκόρπισε στην ήπειρο, καθόντουσαν και ασχολούνταν με τα υποτιθέμενα φοβερά και τρομερά "πυρηνικά" όπλα τού Στάλιν...Την ώρα που οι Ευρωπαίοι έπρεπε να αναζητούν τις ευθύνες τής Γερμανίας στην αθλιότητα που σκόρπισε στην ήπειρο, καθόντουσαν και ασχολούνταν με τα υποτιθέμενα φοβερά και τρομερά "πυρηνικά" όπλα τού Πούτιν
Καί τότε καί τώρα:Οι τοκογλύφοι ετοίμαζαν μια τραγωδία για την Ευρώπη και -  ως γνωστόν -  τραγωδία χωρίς τραγικό πρόσωπο δεν υπάρχει...Το τραγικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής τραγωδίας.
Ο ελληνικός αποδιοπομπαίος τράγος. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη η Γερμανία των ειδικών "αποστολών" δεν έκανε τα αίσχη που έκανε στην Ελλάδα.Η Γερμανία, μετά την "επίθεσή" της στην Ελλάδα, την άφησε απολύτως "ισοπεδωμένη"....Έβαλαν δηλαδή τους Γερμανούς να ισοπεδώσουν τη χώρα, για να έρθουν οι ίδιοι να την "σώσουν" με "βοήθειες", οι οποίες θα συνοδεύονταν με νέα δάνεια. Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν έτοιμος να "διαγράψει" τις γερμανικές ευθύνες, για να τις μετατρέψει σε χρέη απέναντι στους Αμερικανούς; ...Ο Γεώργιος Παπανδρέου...Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν έτοιμος να "διαγράψει" τις γερμανικές ευθύνες, για να τις μετατρέψει σε χρέη απέναντι στους Αμερικανούς; ...Ο Γεώργιος Παπανδρέου. Διαβάστε ΕΔΩ
Η επόμενη "μέρα" πάντα θα είναι όπως έχει σχεδιαστεί ...Οι Αγγλοσάξονες Προτεστάντες (WASP) κυρίαρχοι στην Ευρώπη ...Ο "ψυχοπαθής" τού Ρήνου "τιμωρημένος", αλλά και "συχωρεμένος" στη "γωνία" του ...Η "ατίθαση" Ελλάδα δαρμένη και ματωμένη στη δική της "γωνία" ...και οι υπόλοιποι, σκλάβοι των αφεντικών, που θα μακαρίζουν την "τύχη" τους που δεν πέθαναν αρχικά από τον "ψυχοπαθή", και τρέμοντας τον νέο "εχθρό". Κάπου-κάπου βέβαια η "δαρμένη" θα θυμάται να ζητάει "αποζημιώσεις" απ' αυτόν που της έβαλε "χέρι", αλλά ο εχθρός τώρα είναι άλλος και ο "ψυχοπαθής" πολύ χρησιμότερος από την ίδια για την πανευρωπαϊκή άμυνα.!!!
Η Νέα Τάξη ανήκει στους Σιωνιστές τοκογλύφους ...Αυτοί είναι που κάνουν τις επιλογές των προσώπων που κυβερνούν τα έθνη ...Από τον "σορό" ψωνίζουν ...Με ανθρωπάκια κάνουν τη δουλειά τους, γιατί ανθρωπάκια είναι εκείνα, τα οποία έχουν ανάγκη αφεντικά που τα βάζουν στις "λαμπρές" τους θέσεις ...Μικρά ανθρωπάκια, τα οποία συνήθως έχουν κάποιους μεγάλους "σκελετούς" στις ντουλάπες τους ...Άλλος είναι "αδερφή", άλλος είναι ανώμαλος, άλλος είναι παιδεραστής και άλλος χαφιές των μυστικών υπηρεσιών. Όλοι τους εκβιάσιμοι από τους Σιωνιστές. Όλοι τους με "φακέλους" χοντρούς σαν τα κεφάλια τους στα γραφεία τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Όλοι τους με ενυπόγραφες δηλώσεις υποταγής στα "αφεντικά".
Συνέχεια ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ??..

    ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,
    ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟ ROCK THE CASBAH ΤΩΝ CLASH, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ RACHID TAHA: https://www.youtube.com/watch?v=7DbFYsi9iSg

    KAI TO ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 22-1-2015, ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ Ο κος PABLO IGLESIAS ΤΩΝ PODEMOS ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ, ΤΟ FIRST WE TAKE MANHATTAN του LEONARD COHEN.
    https://www.youtube.com/watch?v=w_XbPY0nqVc#t=159

    ''IGLESIAS'' : ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

    ''FIRST WE TAKE MANHATTAN'' : ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΚΟΈΝ, ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

    ΤΥΧΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ???....
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός...πολύ σωστός στήν παρατήρηση..!!
    Τίποτα δέν είναι τυχαίο...όλα γίνονται γιά κάποιους λόγους πού όλοι υποψιαζόμαστε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ