Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Νεκροί στη Charlie Hebdo δύο μασόνοι – Αντέδρασαν οι γαλλικές Στοές.

σχόλιο Γ.Θ : Δύο μασόνοι (τουλάχιστον) δούλευαν στην σατανοφυλλάδα που μεταξύ άλλων έβριζε την Παναγία και την Αγία Τριάδα.
Ας το θυμόμαστε αυτό για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το πιος κρύβετε πίσω απ' τις αντιχριστιανικές επιθέσεις.



Παρίσι 11 Ιανουαρίου 2015. Τέσσερα εκατομμύρια Γάλλοι διαδηλώνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας τους ενάντια στην τρομοκρατία των τζιχαντιστών.
Έχει προηγηθεί το μακελειό στην εφημερίδα Charlie Hebdo και η πολύνεκρη ομηρεία στο εβραϊκό παντοπωλείο.
Στο Παρίσι μια τεράστια λαοθάλασσα 2.000.000 πολιτών φωνάζει ότι «είμαστε και εμείς Σαρλί». Πλάνα από τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια κάνουν τον γύρο του πλανήτη. Κανένας όμως δεν μεταδίδει την αλήθεια…
Μεταξύ των νεκρών δημοσιογράφων στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo είναι και δύο ελευθεροτέκτονες. Ο Μπερνάρντ Μαρίς (Bernard Maris) και ο Μισέλ Ρενό (Michel Renaud).

CharlieΗ είδηση ότι δύο ελευθεροτέκτονες έχουν δολοφονηθεί από τους τζιχαντιστές αναρτάται σε γαλλικά τεκτονικά ιστολόγια, τα οποία γράφουν: «Οι αδελφοί μας έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία της συνείδησης, γενικότερα την Ελευθερία».
Ο τεκτονισμός στη Γαλλία δεν θεωρείται μια «μυστική», «αποκρυφιστική», «σατανική» οργάνωση ούτε από την Εκκλησία, ούτε από τους υπόλοιπους Γάλλους πολίτες.
Είναι η μήτρα της σύγχρονης γαλλικής δημοκρατίας, η κοιτίδα της γαλλικής σοσιαλιστικής αριστεράς. Οι Γάλλοι τέκτονες είχαν πρωταγωνιστήσει τόσο στη μεγάλη Γαλλική Επανάσταση του 1789, όσο και στην Παρισινή Κομμούνα του 1871. Μάλιστα, στην Κομμούνα, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1.000 τέκτονες σκοτώθηκαν στα οδοφράγματα πολεμώντας στο πλευρό των εργατών, σοσιαλιστών και κομμουνιστών. Δεν είναι εξάλλου μυστικό ότι ακόμα και σήμερα στη Γαλλία για να είναι κάποιος επιφανές στέλεχος των σοσιαλιστών οφείλει να είναι και τέκτονας.

Ακόμα και το σύνθημα της Γαλλικής Δημοκρατίας, το Ελευθερία – Ισότης – Αδελφότης, είναι το κατεξοχήν τεκτονικό τρίπτυχο. Η γαλλική δημοκρατία, όπως και η αμερικανική, είναι δημιούργημα του τεκτονισμού.


tektones-7
Δείτε το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ που έχει αναρτηθεί σε γαλλικό τεκτονικό σάιτ, από όπου και αντλήσαμε τις πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβη στο Παρίσι στις 11 Ιανουαρίου. Δείτε χιλιάδες τέκτονες, να φοράνε τις κορδέλες τους και να είναι μπροστάρηδες στους δρόμους. Είπατε τίποτα;



tektones-4
tektones-5

tektones-8

tectonic tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ