Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Πόλεμος κατά τών Ορθοδόξων χωρών!!!Η σκέψη μου λέει ότι ο πόλεμος, που διαμορφώνεται παγκοσμίως, θα έχει ως κύριο στόχο μια πυρκαγιά που θα περιλαμβάνει όλες τις Ορθόδοξες χώρες για να καταστρέψουν τους Ορθοδόξους μεταξύ τους, έχοντας παράπλευρα θύματα σε όλους τους συμμετέχοντες στην αναπόφευκτη σύγκρουση.

Όλα ενορχηστρωμένα, σκηνοθετημένα και ελεγχόμενα από τους τεχνίτες του NΤΠκαι τις δυνάμεις του σκότους, που επιδιώκουν, εκτός από την καταστροφή της Εκκλησίας του Χριστού, τη δραστική μείωση του πληθυσμού και την ψηφιακή υποδούλωση όσων απομένουν.
Τείνω να πιστεύω ότι οι εχθροί της Εκκλησίας επιβουλεύονται κρυφά να διαγράψουν την Ορθοδοξία από προσώπου γης, να την αντικαταστήσουν με μια θρησκεία του μέλλοντος, χωρίς την οποία θα είναι δυνατή η Νέα Παγκόσμια Τάξη, που επιθυμούν οι μαριονέτες. Ας θυμούνται, όμως, οι εχθροί της Αλήθειας ότι η Εκκλησία δεν θα μπορέσει να νικηθεί ούτε από τις πύλες της κόλασης, γιατί η τελική νίκη θα είναι του Αρνίου (Αποκάλυψη 20, 22).
«Πιστεύω στη νίκη του Αρνιού!» ☦
Ιωάννης Ιανολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ