Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Εμβόλιο mRNA στίς αγελάδες >>τό οποίο θα περάσει στό γάλα, τό τυρί καί μαζί μέ τό κρέας θά καταλήξει στό σώμα τών καταναλωτών!!!


 ShhLittleBirdie Newave,

Μια φίλη με ενημέρωσε σήμερα ότι η γειτόνισσα της, κτηνοτρόφος, αναγκάζεται τώρα να εμβολιάσει το κοπάδι της με εμβόλιο mRNA! (NSW) Συμμορφώθηκε και από τα 200 κεφάλια βοοειδών, τα 35 πέθαναν ακαριαία! Θα έκανα μήνυση κατά του DPI πού είπε πως ό κάθε αγρότης  είναι υποχρεωμένος για όλα τα γαλακτοκομικά αγροκτήματα να εμποτιστεί το κοπάδι τους με αυτό το εμβόλιο mRNA. Δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν αυτό ισχύει για τη ΝΝΟ ή για όλη την Αυστραλία, αλλά θα διερευνήσω αμέσως τις συνέπειες; Το DNA της αγέλης γαλακτοπαραγωγής αλλοιώνεται. Το γάλα αλλοιώνεται και ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ! Η σύσταση του βουτύρου, το γιαούρτι, το τυρί αλλάζει . Το κρέας αλλοιώνεται. Θα είναι επόμενο το κοτόπουλο και άλλα κρέατα; Ήρθε η ώρα να φτιάξετε μέ τους δικούς σας ανθρώπους και να αναπτύξετε κοπάδια που είναι ιδιωτικά, χωρίς ετικέτα και ποτέ δεν έχουν εμβολιαστεί. Ώρα να δημιουργήσουμε όλοι  μια κοινοτική αγροτική ένωση με μέλη – αγρότες που δεν είναι μέρος του συστήματος, έχουν κοπάδια – ζώα που δεν έχουν τρυπηθεί ή κολληθεί με ετικέτα, ώστε μια κοινότητα ιδιωτών να μπορεί να είναι καταναλωτές βιολογικής παραγωγής ζώων. Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τους εαυτούς μας ως οργανωμένη κοινότητα. Παρακολούθηση αυτού του χώρου Ίσως θελήσετε να στείλετε αυτό το μήνυμα για να προειδοποιήσετε και τη βάση δεδομένων σας.

Αφιερώστε χρόνο για να προειδοποιήσετε επειγόντως τους άλλους… κυριολεκτικά η κατανάλωση γαλακτοκομικών θα είναι σαν εμβόλιο… και αυτό ισχύει για το ΤΥΡΙ… ΠΙΤΣΕΣ… ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ… ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Αγελαδινού Κρέατος… ΧΑΜΠΟΥΡΓΕΡ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ