Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Πάντα μάς προειδοποιούν.>>>!!!!

ΤΟ ΕΞΏΦΥΛΛΟ ΤΟΥ THE ECONOMIST ΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ 1992 ΈΔΕΙΞΕ ΉΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΓΟΝΊΔΙΆ ΤΗΣ ΜΈΣΩ ΕΜΒΟΛΊΩΝ.

Μια έκδοση του 1992 ενός άλλου περιοδικού που χρηματοδοτείται από την Globalist, το "The Economist" απεικονίζει μια μπροστινή εικόνα που δείχνει ένα εμβόλιο που φέρει το DNA και τιτλοφορείται "Αλλάζοντας τα Γονίδια σας".

Αλλάζοντας τα γονίδιά σου. – Περίληψη – Europe PMC

Αυτό τώρα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη ή ακόμη και σοκ, δεδομένου ότι τριάντα χρόνια αργότερα, είχαμε την κυκλοφορία των εμβολίων γονιδιακής επεξεργασίας mRNA Covid-19 και των ανθρώπινων μικροτσίπ.

Πιστεύω ότι είναι λογικό να πούμε ότι αυτή ήταν πάντα η στρατηγική τους από τη δεκαετία του 1950, όταν πρωτοπόροι όπως ο Julian Huxley και ο Alan Turning εισήγαγαν τις έννοιες της ευγονικής και του μεταανθρωπισμού.

Σε προετοιμάζουν πάντα για αυτό που είναι μπροστά.

Πάντα σου λένε τι σχεδιάζουν.

Πάντα σε προειδοποιούν. Απλώς είμαστε πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά και τις δεσμεύσεις για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Ή ακόμα, δεν παίρνουμε στα σοβαρά τέτοια σημάδια, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μας πωλούνται με τρόπο που ακούγεται ευεργετικό και προοδευτικό για την ανθρωπότητα.

Τα γονίδια και το DNA, μας δόθηκαν από τον Θεό και δεν προορίζονται να αλλάξουν από καμία ανθρώπινη εφεύρεση, ειδικά από διεφθαρμένες εταιρείες που κάνουν δισεκατομμύρια. Δεν είμαστε πειράματα. Είμαστε ένα ιερό δημιούργημα του Θεού.

Της Marica Micallef

simonmerieca

ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ