Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Γαλακτοκομικά - Ή χειρότερη τροφή γιά τόν άνθρωπο...


2 σχόλια:

  1. Κατα βάση οι απόψεις του κυρίου οφείλονται στο οτι είναι πρώτα ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ,(οποιος θέλει ας ψάξει).Δηλαδή, η πρόταση του οφείλεται σε θρησκευτικούς λόγους, και όχι σε βιολογικούς,παρ'οτι το παρουσιάζει αντεστραμένα.
    Μπορείτε και εμπειρικά να συνειδητοποιήσετε, πώς η παλιά γεννιά των παππούδων μας ,κατανάλωνε κανονικά όλες τις τροφές, και τέτοια προβλήματα όπως Οστεοπόρωση, Καρκίνοι,αλλεργίες και δεν ξέρω τι άλλο,προκύπτουν απο την υπέρμετρη κατανάλωση αυτών,των περιβαντολλογικών συνθηκών ,και τις τροφές-συνθήκες(ορμόνες και κακής ποιότητας πρώτες ύλες) που τρέφουν τα ζώα. Φυσικά ,πρώτος και κύριος παράγοντας εμφάνισης οστεοπενίας-έλλειψη (που 'επειτα γίνεται οστεοπόρωση) είναι Η ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ
    που χαρακτηρίζει τη σημερινή εποχή και το μοντέρνο άνθρωπο.
    Ας μην βιαζόμαστε να δηλωνουμε κάτι ή να το πιστεύουμε ,εάν δεν ερευνούμε πρώτα.Οποιοσδήποτε θα ηθελε να συζητήσει μαζί μου δεκτό.
    ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ. Καθηγητής φυσικής αγωγής και αθλητισμού,ειδίκευση Ευρωστία - Υγεία
    Φοιτητής Μετσοβίου Πολυτεχνείου,τμηματος μηχανολόγων μηχανικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή αλήθεια είναι πώς δέν τόν γνωρίζω τόν Δρ. Μουρούτη αλλά...είδα πώς έχει πολλά βίντεο μέ ομιλίες του πού είναι 3ών καί 4αρων ωρών καί απόρησα μέ τήν αντοχή του από τήν μιά , καί μέ τόν λόγο πού μέ τέτοιο πείσμα κάνει αυτές τίς πολύωρες ομιλίες.
    Αλλά , άν μού γράφατε επώνυμα αυτά πού σχολιάσατε, θά έκανα ένα άρθρο γιά νά ενημερώσω τόν κόσμο ...γιά νά μήν τόν προβάλουμε δηλαδή τόν τύπο...
    Όσο γιά τό γάλα , προσωπικά ποτέ δέν μού άρεσε , αντιθέτως τήν φέτα δέν τήν αποποιούμαι ποτε...μού αρέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ