Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Deros καί Teros...όντα κάτω από τήν γή ...


Deros και Teros

Ο Richard Sharpe Shaver ήταν ένας Αμερικανός σημαντικός άνθρωπος του μεσοπόλεμου που ενώ δούλευε σαν εργάτης συγκολλήσεων, άρχισε να ακούει φωνές από τα έγκατα της Γης. Το ερεύνησε περισσότερο και βρήκε μυστήρια κι απίστευτα πράγματα, τα όποια δημοσίευσε εν είδη ιστοριών στο Amazing Stories.
O ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΣ πολιτισμός είχε αναπτύξει διαστημικά ταξίδια. Ταυτόχρονα ανακάλυψαν ότι ο Ήλιος μας, έχει κι άλλες ακτινοβολίες που ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί και  οι οποίες μας μειώνουν την ζωή όπως την ξέρουμε. Έτσι οι περισσότεροι έφυγαν, αλλά κάποιοι έμειναν κάτω από την Γη, με τεράστιες εγκαταστάσεις κι άφθαρτα μηχανήματα ελεύθερης ενέργειας. Οι περισσότεροι από αυτούς εκφυλίστηκαν κάνοντας συνεχώς χρήση των μηχανημάτων Σεξουαλικής Αναζωογόνησης (για όποιους νομίζουν πως το ελευθέριο σεξ [άλλο πράγμα ο ΕΡΩΤΑΣ] έχει ίχνος πνευματικότητας σε οποιαδήποτε μορφή του, μελετήστε τα βιβλία του Wilhelm Reich.
 Αυτούς τους εκφυλισμένους τους ονόμασε Deros (από το Detrimental Robots λόγω της κτηνώδους συμπεριφοράς τους) και τους εναπομείναντες φυσιολογικούς Teros.
Oι Deros στα ελληνικά Δέρος, εξ ου και Δεροβούνι (στο βουνό Δίδυμο στην Αργολίδα, στην Ανάβυσσο, στο Σαρακηνό στην Μαγνησία κλπ, είναι οι ΣΑΤΥΡΟΙ, ΣΕΙΛΗΝΟΙ, ΠΑΝΕΣ (σωστή η Ελληνική Μυθολογία). Φυσικά υπάρχουν και σήμερα σε τεραστίους αριθμούς κι απαγάγουν κυρίως γυναίκες, όπου οι δύστυχες έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής μιας εβδομάδας στα χέρια τους. 
Αναφέρω (για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται το τι γίνεται γύρω του και δεν είναι εντελώς εκφυλισμένος) ότι αν είναι ευαίσθητος και συγκεντρωμένος μπορεί να τους νοιώσει, μα και να τους ακούσει, κυρίως κάτω από βουνά (αν κι όχι αποκλειστικά) αυτά με την θαμνώδη βλάστηση. Επίσης μπορεί να ακούσει -με την αιθερική ακοή- ένα συνεχή σαματά, σαν κάποιοι να μεταφέρουν συνεχώς έπιπλα.
Οι σοφοί άνθρωποι γνωρίζουν -και μας μετέδωσαν- ότι η γη είναι ένα ον που διαθέτει συνείδηση, σε ένα επίπεδο όμως που είναι κάτι παραπάνω από ακατανόητο για εμάς.
 Όντας ζωντανή με παλμό και με συνείδηση, η γη παράγει ενέργεια, την οποία οι σοφοί αντιλαμβάνονται ως φωτεινές γραμμές. Ένας ιερός τόπος ή τόπος δύναμης είναι μια περιγραφή που δίνεται σε μια δέσμη ενεργειακών γραμμών. Πρόκειται δηλαδή για ένα κέντρο απ’ όπου η ενέργεια πηγάζει με φυσικό τρόπο από τη γη, όπως το νερό που αναβλύζει από την πηγή. 
Στις περιοχές διαμονής των Deros αυτές οι ενεργειακές γραμμές είναι ολοφάνερα (για όποιον μπορεί να δει τις ενέργειες) κατεστραμμένες και εύλογο να απομακρυνόμαστε άμεσα.
 Κάθε άνθρωπος ζει μια παράξενη κατάσταση εδώ στην γη, έρχεται εδώ για μια επίσκεψη χωρίς να γνωρίζει ούτε από που ήρθε, ούτε που πηγαίνει, ούτε ποιός τον έστειλε εδώ, αλλά όλο αυτό μοιάζει όλο και πιο πολύ να έχει γίνει για κάποιον σκοπό, που μοιάζει σαν να εγκλωβιστήκαμε σε μια φυλακή που πρέπει να αποδράσουμε. Όμως σε αυτή την φυλακή δεν βρισκόμαστε μόνοι μας, υπάρχουν κι άλλα όντα με τους δικούς τους σκοπούς και τις δικες τους ατζέντες που τις περισσότερες φορές δεν ταιριάζουν με τις ανθρώπινες. Βρίσκονται στην Γη εκατομμύρια γήινα χρόνια πριν από τον άνθρωπο και πιθανόν θα μείνουν δις χρόνια μετά από το ανθρώπινο είδος.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ