Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Απριλίου 2016

«ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος Σοφιανόπουλος...Μας διοικούν με την τράπεζα και την εφορία. ..


«ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος ΣοφιανόπουλοςΞέρουμε ότι το οικονομικοπολιτικό καθεστώς των “αγορών” εργάζεται με τελικό σκοπό το κέρδος και μόνο αυτό. Βέβαια για να πετύχει αυτόν τον σκοπό, ενώ στηρίζεται στις σταθερές κολώνες του συστήματος, κατεργάζεται και χρησιμοποιεί επιπλέον ένα σωρό προπαγανδιστικά κολπάκια και τερτίπια που τα ονομάζει marketing. Σχηματίζεται έτσι ένα ισχυρό προστατευτικό δίκτυο, που κάνει τους απλούς ανθρώπους, να νοιώθουν δέος και τρόμο. Στην πραγματικότητα περνάει τις θελήσεις του, που οι περισσότερες συμβαδίζουν με τις επιθυμίες της κοινής γνώμης, όπως την διαμορφώνουν οι ίδιοι. Από την στιγμή όμως που ξεπέρασε την δημιουργική του περίοδο, αφού σε σχέση με το φεουδαρχικό καθεστώς έχουμε μια πολύ μεγάλη τεχνική, πολιτική και κυρίως οικονομική ανάπτυξη, γνωρίζει ότι χρειάζεται αλλαγή (το σύμπαν δεν επιδέχεται την σταθερότητα) και είναι ήδη έτοιμο. Έχουν οι καπιταλιστές, (που σημειωτέον είναι και άριστοι μαρξιστές) πλήρη γνώση, ότι τα καθεστώτα πρέπει να αλλάζουν όταν συσσωρεύουν τεράστια ποσότητα άσχημης ενέργειας και δράσης, όταν γίνονται φαινομενικά εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.
Αυτήν την εποχή ζούμε. Ο καπιταλισμός δεν αμύνεται πια, κάνει παιχνίδι μόνος του κι ετοιμάζει γεννητούρια! Ας δούμε κάποια από τα προπαγανδιστικά κολπάκια που είχε ετοιμάζει για την Ελλάδα και που σε σύμπραξη κι αγαστή συνεργασία με τα δωσίλογα πολιτικά τραβέλια εκτέλεσε. Ας διαβάσουμε λοιπόν περί ΧΡΩΠΕΙ και του Σωτήριου Σοφιανόπουλου.
ΧΡΩΠΕΙ: Σωτήριος Σοφιανόπουλος
...Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ