Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Το "θερμότερο" Καλοκαίρι μετά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, η Γεωργία εισέβαλε στην αποσχισθείσα επαρχία της Νότιας Οσετίας και η Ρωσία απάντησε δυναμικά καταλαμβάνοντας μια περιοχή της. 
Στους φετινούς Ολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες, άναψαν τα επεισόδια στην Ουκρανία με τις γνωστές σε όλους συνέπειες. Δεν θα εξετάσουμε ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι έχουν άδικο. 
Το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά στην εξέλιξη σημαντικών γεωπολιτικών παιχνιδιών που στόχο έχουν να αλλάξουν τα δεδομένα στην περιοχή επιρροής της Ρωσίας. Και η Ρωσία δείχνει έτοιμη να αντιδράσει χρησιμοποιώντας το χαρτί της "αποσχισθείσας Ρωσόφωνης περιοχής της Ουκρανίας". Μα πότε έγινε η απόσχιση για να επέμβει η Ρωσία; Παρομοίως οι Ρώσοι θα διατύπωναν
ένα άλλο ερώτημα....Αρκεί μια μειοψηφία Ουκρανών να ρίξει μια Κυβέρνηση νομίμως εκλεγμένη;;; και αρκεί μια μειοψηφία να επαναφέρει στην Πολιτική την καταδικασμένη για Οικονομικά Σκάνδαλα Τιμοσένκο; ...
Είναι προφανές ότι ούτε η Δυτική Συμμαχία ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των Ουκρανών, και ούτε η Ρωσία ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των Ρωσόφωνων. Το παιχνίδι είναι καθαρά γεωστρατηγικό. Αν η Ρωσία χάσει την Ουκρανία, τότε στην πραγματικότητα θα γειτνιάζει με την ΕΕ. Και μετά;;; Μετά με μια καλά στημένη εξέγερση στην Ρωσία, θα τελειώσουν και με τον Πούτιν για να βάλουν ανδρείκελα τύπου Σαμαρά, Τιμοσένκο. Και μετά;;; τέλος στο γεωστρατηγικό πάρτυ σε βάρος της Ρωσίας. 
Η Ρωσία θα αντιδράσει. Και αν χρειαστεί θα αντιδράσει και στρατιωτικά. Γνωρίζει ότι δύσκολα θα αντιμετωπίσει αντίσταση από τους Δυτικούς και το ΝΑΤΟ. 
Όμως ανεξάρτητα από την αντίδραση της Ρωσίας σε αυτή τη φάση, όλη η γεωστρατηγική ζώνη έχει πάρει "φωτιά". Στην Τουρκία, ο Ερντογάν περνάει δύσκολες μέρες. Οι Πολιτικοί μας Προδότες, έχουν ετοιμάσει προς παράδοση την Κύπρο, την Μακεδονία, την Θράκη και μερικά νησιά. Και μάλιστα με γρήγορα βήματα για να προλάβουν τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις ερχόμενες εκλογές. 
Στην Συρία, ο πόλεμος δείχνει να τελειώνει, αλλά ξεκινούν προβλήματα με Κούρδους που προσπαθούν να ανακηρύξουν Κράτος...
Και το κερασάκι στην "τούρτα";
Σε λίγους μήνες έρχονται Ευρωεκλογές. Αναμένεται άνοδος των ευρωσκεπτικιστών και ενδεχομένως άνοδος των εθνικιστικών κομμάτων. Στην Ελλάδα της τυραννίας Σαμαρά-Βενιζέλου-Τρόϊκας, η Χρυσή Αυγή μπαίνει φυλακή. Στην υπόλοιπη Ευρώπη της Δημοκρατίας είναι αδιανόητο να συμβεί κάτι παρόμοιο. 
Κατά συνέπεια, βαδίζουμε σε ένα πολύ θερμό καλοκαίρι. Γεμάτο με πολλές εξελίξεις. Να θυμίσω μερικές προφητείες..
Είχε ειπωθεί ότι θα συμβεί μια πρόκληση στην Ουκρανία και θα εισβάλλει η Ρωσία. Να που είμαστε στα πρόθυρα....Μετά, είχε επίσης ειπωθεί, ότι θα συμβεί μια πρόκληση από την Γεωργία και η Ρωσία θα εισβάλλει προκαλώντας εκατόμβες άμαχων θυμάτων...Τελικά μήπως το Πρακτορείο των Αγίων της Ορθοδοξίας είναι πολύ πιο ενημερωμένο; Μήπως είναι καιρός για όλους τους άθεους και ολιγόπιστους να αρχίσουν να ξεσκονίζουν τις γραφές και να τις μελετούν;
Βαδίζουμε με ταχύτητα στα γραφόμενα...Το Έθνος μας έχει μοναδική ευκαιρία να μεγαλουργήσει...Ας είμαστε όλοι έτοιμοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ