Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Με τέτοιο Υπουργό Εξωτερικών, σύντομα οι Τούρκοι θα διεκδικήσουν το σπίτι σας

Η κορυφαία εφημερίδα της Τουρκίας, η Hürriıyet ανήγγειλε με πρωτοσέλιδο άρθρο της στις 7/2/2014 τον θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας! 
Έχει για εξώφυλλο την συνάντηση του Βενιζέλου με την Αμερικανίδα Υπουργό των Εξωτερικών η οποία κατευθύνει την εθνική προδοσία. 
Το παχύδερμο Βενιζέλος χασκογελά ενώπιον της υπουργού των ΗΠΑ προφανώς διασκεδάζοντας για τον ενταφιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας! 
Μετά από τέτοιες εξελίξεις, υπάρχουν Έλληνες που απορούν:
  1. για τα μνημόνια της ντροπής που επιβλήθηκαν από τους Πολιτικούς μας; 
  2. για τα σουλάτσα των τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο;
  3. Για τις οδηγίες προς σκάφη του Λιμενικού να μην παρενοχλούν τα τουρκικά πλοία;
  4. για την περίεργη εξαγορά των πετρελαίων πρίνου από την BP σε υπερβολικά μεγάλη αξία; Σας έχουμε προειδοποιήσει ότι η ακριβή εξαγορά των πετρελαίων Πρίνου από αγγλική πολυεθνική μυρίζει έντονα επεισόδιο στο Βόρειο Αιγαίο έτσι ώστε να επιβληθεί η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. 
Μερικά άλλα σημάδια που πρέπει να προσέξετε είναι:
  1. Η σπουδή των Πολιτικών να ξεπουλήσουν την Κύπρο πριν τις εκλογές. 
  2. Η προσπάθεια τους να φουσκώσουν υπέρογκα το πρωτογενές πλεόνασμα, έτσι ώστε να κλέψουν την ψήφο σας για μια ακόμα φορά, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους
  3. Η μεγάλη τους προσπάθεια να φυλακίσουν τους Πολιτικούς της Χρυσής Αυγής και να απαγορεύσουν την λειτουργία της. 
  4. Η προπαρασκευή αποδοχής επεμβάσεων από την Ευρωπαϊκή Στρατο-χωροφυλακή σε μελλοντικές εξελίξεις στην Χώρα μας
Εκφράζουμε τις έντονες ανησυχίες μας για πολύ θερμό καλοκαίρι. Γιατί:
  1. Η μεγάλη ενδοτικότητα των Πολιτικών μας σε συνδυασμό με κατάργηση στρατιωτικών μονάδων, με κατάργηση πολεμικών μας βιομηχανιών, απόσυρσης μαχητικών αεροπλάνων, δείχνουν ότι έχουν σχεδιάσει νέα προδοτικά χτυπήματα σε βάρος της χώρας μας, με τετελεσμένα επεισόδια στο Αιγαίο
  2. Εκτός της προδοτικής στάσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται σε ένα μήκος κύματος που εμπεριέχει παρόμοιες ανθελληνικές στάσεις. Παράδειγμα η δήλωση Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος δεν αποπέμφθηκε) ότι τα Ιμια είναι Τουρκικές νησίδες και φέρουν την ονομασία Καρντάκ. 
Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι οδεύουμε σε συνταρακτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν άμεσα νησιά του Αιγαίου με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Ελληνισμό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ