Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νεα επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, πρόγνωση καιρού 27 και 28 Ιανουαριου 2011

Ο χειμώνας φαίνεται να μπήκε για τα καλά και θα κάνει καιρό να μας αφήσει.Από αύριο Πέμπτη και από τα Δυτικά θα μας επηρεάσει βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα έχει κέντρο στην Σικελία και από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θα κινηθεί πιο ανατολικά επηρεάζοντας όλο τον Ελλαδικό χώρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά , ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και στα πεδινά της Βορείου Ελλάδος.Επίσης ισχυρότατοι άνεμοι νότιοι/νοτιοανατολικοί θα πνέουν σε όλα τα πελάγη.

Ο αργολικός κάμπος καλύφθηκε από παγετό όπως και τα εσπεριδοειδή και κηπευτικά.
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΈΜΠΤΗΣ 27-1-2011 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ , ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-1-20111. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.2. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.3. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός σήμερα 26-01-11
Φαλακρό Χιονοδρομικό Κέντρο -24,3Παρνασσός Φτερόλακα Χιονοδρομικό Κέντρο -13,9Φλώρινα -13Νευροκόπι -11Γρεβενά -10,6Πτολεμαίδα-10Καστοριά -7,7Πάρνηθα -7,6Κιλκίς -6,5Τρίπολη -5,4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ