Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ της PRAVDA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ!
Η Ελλάδα θα έχει ένα χρόνο κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχής και αναγέννησης.Πρώτα η οικονομική υπουδούλωση η οποία επεβλήθη απο την Ε.Ε και καθως η Ε.Ε. θα κατακλύζεται απο Ισλαμιστές έποικους ( λαθρομεταναστες; )που θα προκαλεσουν ολο και μεγαλύτερες ολο και πιο άσχημες αντιπαραθέσεις με την κυβέρνηση και την ελίτ που θα γίνονται όλο και πιο αδύναμες και ανίκανες.
Επιπλέον ο Ισραηλινο- Χεζμπολαχ/ Τουρκικος πολεμος ο οποιος θα επελθει στην Κυπρο θα δωσει την ευκαιρια στην Ελλαδα να δουλεψει τουλαχιστον για λιγο στην ενωση τους.
Οι στρατιωτικοι θα εμφανιστουν σαν ενωτικοι και καταλληλοι ηγετες στην θαλασσα της αναρχιας και ματαιοδοξης βλακειας.
Το γεγονος οτι οι τουρκοι μουσουλμανοι οπως επισης και οι μη μουσουλμανοι Τουρκοι θα ξεσηκωθουν και θα δρασουν εναντιον της Ελλαδας θα δωσει στην Ελλαδα ολους τους λογους για να απαλειψει αυτες τις εθνικες απειλες.
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας το Ελληνικο Γενικο Επιτελειο υποστηριζομενο απο την εκκλησια και με τις οικονομικες εγγυσεις απο την Ρωσσια θα καταλαβει την εξουσια.
Η ευρωπη φρενιασμενη θα επιχειρήσει γρήγορα να πεταξει εξω το Γενικο επιτελειο μεσω επαναστασης καθοδηγουμενη απο αναρχικους και μουσουλμανους.
Οταν θα αποτυχει θεαματικα η Ελλαδα θα βγει εκτος Ευρωζωνης και στην καλυτερη περιπτωση θα εχει τεταμενες σχεσεις με την Ε.Ε.
Θα εκδιωξει την πλειονότητα των μουσουλμανων οδηγώντας τους σε μια Τουρκια ερειπιο.
Θα διευρυνει περισσοτερο τον στρατο της και θα εργαστει ομοφωνα με τη Ρωσσια δινοντας ετσι μια χερσαια γεφυρα στην Σερβια η οποια θα κινηθει προς την κατευθυνση μιας συμμαχιας με την Ρωσσια.
Η ελλαδα θα δει το ξεκινημα της αναβιώσης της Ορθοδοξης Πιστης και μια αυξανομενη κινηση μοναρχικων.
Πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/pravda.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ