Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αφήνουν την Ελλάδα οι μετανάστες



Κύμα φυγής μεταναστών από την Ελλάδα, προκαλεί η αύξηση της ανεργίας, ενώ σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, προβλέπεται και μείωση της μεταναστευτικής κίνησης προς τη χώρα. Πλήττονται κυρίως οι άνδρες λόγω της οικοδομής. Αντιμέτωπη με συρρίκνωση του πληθυσμού η χώρα
Όλο και περισσότεροι μετανάστες, αναγκάζονται να φύγουν για πάντα από την Ελλάδα, λόγω της ανεργίας και της υποαπασχόλησης που μαστίζει τη χώρα.Σύμφωνα με την ειδική έκδοση του ΟΟΣΑ, “Μigration Οutlook 2010”, προβλέπεται μείωση της μεταναστευτικής κίνησης προς την Ελλάδα αλλά και φυγή πολλών μεταναστών.
Ήδη τα πρώτα σημάδια αυτής της τάσης, αποτυπώνονται στην αύξηση των εισιτηρίων χωρίς επιστροφή αρκετών αλλοδαπών που ζούσαν στην Ελλάδα.

Η χώρα μας κατέχει τα ηνία στην αύξηση της μερικής απασχόλησης των μεταναστών με ποσοστό περίπου 452% , ενώ ακολουθούν η Τσεχία, η Ιταλία και η Βρετανία.
Όπως αναφέρει το “ΒΗΜΑ”, εάν τα σενάρια της μαζικής φυγής επαληθευτούν η χώρα μας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά μείωση του πληθυσμού, αφού οι μετανάστες αύξησαν κατά 9% τον πληθυσμό της χώρας τη περίοδο 2002-2006.
http://www.realpolitics.gr/?p=23455

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ