Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ανατριχιάζεις όταν ακούς Εβραίο να μιλά για ναζισμό.


Ήταν η αποφράδα εκείνη ημέρα που Παλαιστίνιοι, σχεδόν κλειδωμένοι μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς στη Σάμπρα και στη Σατίλα στο Λίβανο σφαγιάσθηκαν από παραστρατιωτικούς οι οποίοι είχαν ως «κρυφό άσσο» την ανοχή των Ισραηλινών που υποτίθεται πως… φρουρούσαν τους καταυλισμούς αλλά τη νύχτα άναβαν μέχρι και φωτοβολίδες για να υπάρχει φως και να συνεχιστεί το αιματοκύλισμα. Εάν ο Χίτλερ είχε φροντίσει καλύτερα, ίσως και ο πλανήτης να ήταν καλύτερα....
ΕΔΩ
Εξέφρασε την ανησυχία του Ισραήλ για την άνοδο των ναζιστικών δυνάμεων στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδος και εξήρε την σταθερή θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού απέναντι στον ναζισμό...Παυλόπουλος: Τα υπολείμματα του Ναζισμού θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

6 σχόλια:

  1. Άραγε, Δικαιούσαι να Αρνηθείς πως Πεφωτισμένοι, Χαρισματικοί, Παντοκράτορες, ως εκ Του, Αποδεδειγμένα, Αήττητου DNA Τους,
    -Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η Πανθομολογούμενη, Διαχρονική, Αδιαμφισβήτητη Επικυριαρχία Τους επί Του Πλανήτη είναι Συμπτωματική;-
    Ακόμα κι όταν κάνουν ΠΛΆΚΑ, Είναι, Μακράν, Οι Καλύτεροι;

    http://redskywarning.blogspot.gr/2018/02/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ Ή ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΠΑΝΤΩΣ , ΟΧΙ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 10.000 Π.Χ , ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Σοφία,
      Πιστεύω να συμφωνείς πως η συζήτηση περί Αξίας ή Απαξίας της Προϊστορίας -''μυθολογίας - παραμυθίας'', χωρίς Ιστορικές Πηγές- δεν μπορεί να γίνει στα σχόλια ενός Blog.
      Προσωπικά, έχοντας διαβάσει (σχετικά πάντα) Ιστορία, δεν έχω άποψη για τα γραφόμενά σου.
      Κατ'ανάγκην λοιπόν παραιτούμαι από το ερώτημά μου, το οποίο και περιορίζω :

      Συμφωνείς Ή Διαφωνείς πως όταν κάνουν ΠΛΆΚΑ, Είναι, Μακράν, Οι Καλύτεροι;

      http://redskywarning.blogspot.gr/2018/02/blog-post_3.html

      Κατά Τα Λοιπά : Όσοι, Πιστοί Της Ιστορίας, ''Είδαμε'' και Θαυμάσαμε -σε επανάληψη, βάσει τώρα Ιστορικών Πηγών- Την Αναμέτρηση Δαβίδ και Γολιάθ.
      Μιά φορά κι ένα καιρό, εδώ και 2018 χρόνια, Ένας Μικρός, Φτωχός κι Υπόδουλος Λαός, που κατοικούσε σε Επαρχία Της Απέραντης (τότε) Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αξιώθηκε Θαύμα Θαυμάτων.
      Θες Το DNA Του, θες Τo IQ Του, θες Η Καλή Του Η Μοίρα, που Του επεφύλασσε Τα Καλύτερα, θες Όλα Αυτά Μαζί Του χάρισαν ΥΠΕΡΌΠΛΟ - ΔΟΎΡΕΙΟ ΊΠΠΟ, που μπροστά Του Εκείνος Του Πολυμήχανου Οδυσσέα, έδειχνε πόνυ για βόλτα παιδιών σε παιδότοπο. Ένα ΥΠΕΡΌΠΛΟ, Χίλιες φορές Ισχυρότερο από Την Ατομική Βόμβα, με Το Οποίο

      ΝΊΚΗΣΕ, Εκτός από τους (Θεωρητικά) Αήττητους -ως εκ Της Φιλοσοφίας, Των ''Γραμμάτων'', Των Τεχνών και Των, θεμελιουμένων Αποκλειστικά στην Απόδειξη, Επιστημών- ΈΛΛΗΝΕΣ,
      ΓΕΓΟΝΌΣ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΩ, ΈΛΑΣΣΟΝ, ΚΑΙ
      ΤΗΝ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΆ ΑΉΤΤΗΤΗ, ΠΑΝΊΣΧΥΡΗ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ, που μεγαλόπρεπα, όπως ταίριαζε σε ΚΟΣΜΟΚΡΆΤΕΙΡΑ, παρέτασε,
      Ων ουκ έστιν αριθμός, Λεγεώνες, με Χιλίαρχους, Εκατόνταρχους, Δέκαρχους, και
      Πολεμικές Γαλέρες, με Καταπέλτες, Υγρό Πυρ και Κανόνια,
      ''Τείχη'', Ασπίδα και Ρομφαία Της (χάρη και στις Επαρχίες Της) Αδιαμφισβήτητης Παντοδυναμίας Της.

      Κι έμελλε, μετά από Αυτό Του Το Θρίαμβο, εν δυνάμει Παντοκράτωρ πλέον, Ο Λαός της ιστορίας μας, να εισέλθει, μετά βαΐων και κλάδων, Στη Ρώμη, Κέντρο Του (τότε) Κόσμου, και Δικαιωματικά, κατά Το Δίκαιο Του Ισχυρότερου, να γυρίσει Σελίδα : Να γκρεμίσει από Το Θρόνο Του Τον Καίσαρα και να βάλει στη Θέση Του Τον Πάπα, Αλλαγή που -Τελικά- ''Του Βγήκε'' ανοίγοντάς Του Το Δρόμο για Την, μετέπειτα, Επικυριαρχία Του επί των λαών του Πλανήτη. Και ελθών Εν Τη Βασιλεία Του, νά'ναι Εκείνος που ορίζει, κατά Την Δικαίαν Του Κρίση, -σύμφωνα πάντα με Το Δίκαιο Του Ισχυρότερου- Τις Μοίρες των Υποτελών Του λαών.

      Και φτάνουμε στα Δύσκολα : Μη με ρωτήσεις Εάν Όλα Αυτά έγιναν κατά Το Θέλημα Του Θεού ή Ο Θεός Τα Επέτρεψε, κατά Παραχώρησιν Του,
      -Είχε, δεν είχε Ο Μαρτυριάρης, Αποκαλυπτικός Ιωάννης μας έκανε Όλους Θεολογούντες-
      ΓΙΑΤΊ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΞΈΡΩ.

      Υ.Γ. Αναντίρρητα, τα περί των προσφυγικών καταυλισμών στη Σάμπρα και τη Σατίλα, στο Λίβανο, είναι Ιστορία και δη Σύγχρονη, για την οποία -ΑΠΌΝΤΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΎΝΤΟΣ Ή ΑΔΥΝΑΤΟΎΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΕΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΆ Του (όποιου) ''Τριαδικού'', ''Πενταδικού'' ή ''Εικοσαδικού'' Μας ''Θεού''- Το Μόνο που μπορεί να Πει Κανείς είναι ''ΟΥΑΊ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙΣ''.

      Φιλικά πάντα.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ.
      https://www.youtube.com/watch?v=iS2FXP-uexk&t=94s

      Διαγραφή
    4. Κρίμα, Σοφία, Χίλιες φορές Κρίμα. Έκατσα και σου'γραψα ολόκληρο κατεβατό, κι εσύ, πλανώμενη πλάνην οικτράν, κατάλαβες πως Οι Περιούσιοι είναι μόνο Φίλοι Μου.
      Όχι, Σοφία, πέρα και πάνω από Φίλοι, είναι Προστάτες, Ευεργέτες και Σωτήρες Μου, αφού Μου χάρισαν Εφτάχρονο, Ανεπίστροφο Γολγοθά, για Σταύρωση χωρίς Ανάσταση.

      Και Το Χειρότερο είναι ότι, καθώς Δεν Πιστεύω, -θα πεις : Κακό Του Κεφαλιού Σου και θα Συμφωνήσω- πρέπει, κατ'ανάγκην, να εμπιστευθώ Τον Ποιητή

      Απολείπειν ο θεός Aντώνιον - ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ

      Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
      ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
      μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
      Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
      σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
      πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
      κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
      με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
      ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
      τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
      κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις.

      Κ.Π. Καβάφης

      Και Τα Ίδια Μου Τα Μάτια

      Η επί Του Σταυρού Παραδοχή ''ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ'', βαρύ, σκληρό κι αβάσταχτο, πλην όμως ΛΥΤΡΩΤΙΚΌ ψυχής τε και πνεύματος ΧΡΈΟΣ.

      Καλό Παράδεισο να'χουμε, Μεζονέτα πλήρως επιπλωμένη κι απαραιτήτως κλιματιζομένη, έστω και σε υποβαθμισμένη περιοχή, στα Σύνορα με Την Κόλαση.

      Διαγραφή
    5. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ , ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ....ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ {ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ} , ΕΙΝΑΙ ΔΥΪΚΟ....ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ...ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ....ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΧΡΟΝΟ....ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΤΡΩΤΕΣ ΣΟΥ ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....
      ΦΙΛΙΚΑ ....ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΕ....
      {ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ}

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ