Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;...ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;

Γερμανία: τέλος τα χοιρινά bratwurst 

(λουκάνικα) λόγω μουσλι

prison20615 germany
Οι ορδές των μουσουλμάνων προσφύγων που με ανοιχτές αγκάλες προσκάλεσαν οι δυτικοί ηγέτες για να μην "θιχθούν" θα πρέπει οι ευρωπαίοι να αλλάξουν και τις διατροφικές συνήθειες τους πριν.. αλλαξοπιστήσουν όλοι προς το "ειρηνικό" και "φιλάνθρωπο" Ισλάμ.
Πολλά Γερμανικά καφέ και εστιατόρια έχουν αρχίσει να αποκλείουν τα παραδοσιακά γερμανικά χοιρινά bratwurst λουκάνικα από τα μενού τους, προκειμένου να μην "προσβάλλουν" τα αισθήματα των μουσουλμάνων νεοεισερχόμενων, ανέφερε η Deutsche Welle.
Εμάς μας ρώτησαν καθόλου που μας "προσβάλουν" οι ομαδικοί βιασμοί, οι αποκεφαλισμοί, τα μαχαιρώματα και τα κάθε είδους εγκλήματα καταρχήν;
Μέλη του κόμματος του CDU της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ επέκριναν την πρωτοβουλία και σχεδιάζουν να ελέγξουν ότι το χοιρινό θα είναι διαθέσιμο τόσο στην εργασία όσο και στο πανεπιστήμιο στις καντίνες.
«Η προστασία των μειονοτήτων - συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών λόγων - δεν πρέπει να σημαίνει ότι η πλειοψηφία έχει ακυρωθεί στην ελεύθερη απόφασή της από κακοσχεδιασμένες ενέργειες," είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ντάνιελ Gunther.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, όσοι θέλουν να απέχουν από την κατανάλωση χοιρινού κρέατος μπορούν να το κάνουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κρέας θα πρέπει να εξαφανιστεί από όλα τα μενού.
Η κατανάλωση χοιρινού κρέατος αποτελεί μέρος του γερμανικού πολιτισμού, είπε, είναι απολύτως αντίθετος στη νέα πρωτοβουλία.
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ