Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Στη Ρουμανία, απαγορεύεται να κάνεις τον σταυρό σου


prison30823

 Ακούγεται τρελό αλλά είναι αληθινό. Στην Ρουμανία η προοδευτική μεταβατική κυβέρνηση, ψήφισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο, όπως σας είχα ήδη πει στο prisonplanet, οι οδηγοί, απαγορεύεται να κάνουν τον σταυρό τους, επειδή αφήνοντας το τιμόνι με το δεξί χέρι και κρατώντας το μόνο με το ένα, μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα.
Ο νόμος έχει προκαλέσει διαμάχη, δεδομένου ότι πάνω από το 75% των εκκλησιών στη χώρα βρίσκονται σε διασταυρώσεις, όπου συνήθως γίνονται ατυχήματα και σίγουρα όχι από αυτούς που κάνουν το σημείον του τιμίου σταυρού. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τη θρησκευτική καταπίεση, λένε χριστιανικές και όχι μόνο οργανώσεις της Ρουμανίας.
Ο νόμος βλέπετε, δεν προβλέπει τι γίνεται αν κάποιος οδηγεί καπνίζοντας, ή τρώγοντας, αλλάζοντας σταθμό στο ραδιόφωνο. Εκείνος που ενοχλούσε ανέκαθεν, ήταν ο Χριστός.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ