Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

"Έγκλημα εκ προμελέτης"

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης

Δεν πρεπει να ειμαστε σκορποχωρι προσπαθουν να μας κανουν αλλα πρεπει να ειμαστε αυτο το δεμενο συνολο. Οπως ηταν παντα η κοινωνια η Ελληνικη η παραδοση το εμεις του Μακρυγιαννη.Ενα επιπεδο το οποιο ειναι και το πιο επικινδυνο ειναι αυτο που σημερα επιχειρειται να αλλαξει η πληθυσμιακη συνθεση της ελληνικης κοινωνιας με την αθροα εισοδο των λαθραιων μεταναστων.



Το σχεδιο Καλλεργη...να γινει σταδιακα η Ευρωπη να κατοικειται απο αφροασιατες μουσουλμανους. Δεν ξερουν οι αρχιερεις ;αλλα οι εκκλησιαστικοι οταν μπερδευουν τα πραγματα με εναν τροπο ανεπιτρεπτο και λενε ειναι εμπρακτη αποδειξη της χριστιανικης αγαπης του "αγαπατε αλληλους" να βοηθησουμε αυτους τους ανθρωπους. Μα τοσο δεν εχουμε μυαλο να καταλαβουμε οτι εδω περα δεν ειναι αυτο το πραγμα δεν ειναι αυτη η περιπτωση.
Ερχεται ο αλλος υπουλα εποικιζει τη χωρα σου ,Μεθαυριο θα σου ζητησει τζαμια θα σου ζητησει σαριες ισλαμικο νομο θα βγαλει το χατζαρι και θα κοβει κεφαλια οπως γινεται στη Συρια και εσυ τωρα λες χριστιανικη αλληλεγγυη αγαπατε αλληλους ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ