Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Γιά νά ξέρουμε γιατί οί μουσουλμάνοι τρομοκρατούν τούς Γάλλους...

...Στις 29 Ιουλίου 2011, η Γαλλία δημιούργησε το Ελεύθερο Συριακό Στρατό (ΕΣΣ, οι «μέτρια»). Σε αντίθεση με την επίσημη ανακοίνωση γύρω από τον επικεφαλής του, τον συνταγματάρχη Ριάντ αλ-Άσαντ, τα πρώτα στοιχεία του δεν είναι Σύροι, αλλά Λίβυοι μέλη της Αλ Κάιντα. Ο Ριάντ αλ-Άσαντ δεν είναι παρά μια ομπρέλα με σκοπό να δίνει το συριακό αναγκαίο βερνίκι. Επιλέχθηκε λόγω της ομωνυμίας του με τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ με τον οποία δεν έχει καμία συγγένεια. Ωστόσο, μη γνωρίζοντας ότι τα δύο ονόματα δεν γράφονται με τον ίδιο τρόπο στα αραβικά, ο ατλαντικός τύπος βλέπει στο πρόσωπό του μια ένδειξη της «πρώτης αποστασίας μέσα στο καθεστώς».
Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (ΕΣΣ) στελεχώνεται από Γάλλους λεγεωνάριους, που αποσπαστήκαν από το σώμα τους και τέθηκαν στη διάθεση των Ηλυσίων και του στρατηγού Benoît Puga, επικεφαλής του ιδιωτικού επιτελείου του Προέδρου Σαρκοζί. Ο ΕΣΣ λαμβάνει ως σημαία εκείνη της γαλλικής αποικίας.
Σήμερα, ο ΕΣΣ δεν είναι πλέον μόνιμος στρατός. Αλλά το σήμα του χρησιμοποιείται περιστασιακά για επιχειρήσεις που επινοούνται από τα Ηλύσια και εκτελούνται από μισθοφόρους από άλλες ένοπλες ομάδες. Η Γαλλία επιμένει να κάνει διάκριση μεταξύ «μέτριων» τζιχαντιστών και άλλων «εξτρεμιστών». Ωστόσο, δεν υπάρχει διαφορά προσωπικού ή συμπεριφοράς μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο ΕΣΣ είναι αυτός που άρχισε τις εκτελέσεις ομοφυλοφίλων πετώντας τους από τις στέγες κτιρίων. Ο ΕΣΣ είναι αυτός που μετέδωσε ένα βίντεο με έναν από τους ηγέτες του κανίβαλο που τρώει την καρδιά και το συκώτι ενός Σύρου στρατιώτη. Η μόνη διαφορά μεταξύ των μετριοπαθών και των εξτρεμιστών είναι η σημαία τους, την γαλλική αποικιακή η του τζιχάντ....Όταν ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επανεκκινεί τον πόλεμο κατά της Συρίας, τον Ιούλιο του 2012, διατηρεί -μοναδικό γεγονός στην ιστορία της Γαλλίας- τον ιδιωτικό επικεφαλής του επιτελείου του προκατόχου του, στρατηγό Benoît Puga. Επανέλαβε την αποικιακή ρητορική και στάση. Δηλώνει έτσι, ότι η Αραβική Δημοκρατία της Συρίας είναι μια «αιματηρή δικτατορία» (και συνεπώς πρέπει να «ελευθερωθεί ο καταπιεσμένος λαός») και ότι η εξουσία έχει κατασχεθεί από την αλαουιτική μειοψηφία (πρέπει λοιπόν να «απελευθερωθούν» οι Σύροι από αυτή τη φρικτή αίρεση) . Απαγορεύει στους Σύρους πρόσφυγες στην Ευρώπη να συμμετάσχουν στις εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα τους και αποφασίζει για λογαριασμό τους ότι εκπροσωπούνται νόμιμα από το -μη αιρετό- Συριακό Εθνικό Συμβούλιο. Ο υπουργός Εξωτερικών του, Λωράν Φαμπιούς, δηλώνει ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ «δεν αξίζει να είναι στη Γη»....συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ