Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟ YOUTUBE!!! Αναρίθμητα στρατεύματα της Ανατολής θα καταστρέψουν ΗΠΑ και Δύση!!!

Αποκάλυψη του Ιωάννη και Γέροντας Παΐσιος: Αναρίθμητα στρατεύματα της Ανατολής θα καταστρέψουν ΗΠΑ και Δύση!!! (με αφορμή τη Συρία...)

Γράφει ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 

Μελετώντας την Αγία Γραφή, αλλά και όσα έγραψαν οι Πατέρες της χριστιανικής Εκκλησίας και είπαν οι Γέροντες της πίστης μας, φτάνουμε σε εκπληκτικά προβλεπτικά συμπεράσματα για το «σήμερα» και το «αύριο» του σύμπαντος κόσμου! Μάλιστα, συνδέοντας τα παραπάνω θεόπνευστα στοιχεία με ό,τι πιο προωθημένο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών του πλανήτη (και που εμείς είμαστε σε θέση να το κάνουμε), βλέπουμε ξεκάθαρα μπροστά μας την εικόνα των όσων πρόκειται να συμβούν μελλοντικών γεγονότων... Σ’ αυτόν ακριβώς τον υπέρτατο συνδυασμό μεταφυσικής και ορθολογισμού συνίσταται η ανώτερη γνώση που μπορεί να υπάρξει στο σύμπαν, δηλ. η περιβόητη απόκρυφη γεωπολιτική!...


Βλέπουμε λοιπόν τώρα (και γι’ αυτό και προειδοποιούμε σχετικά με τις αναλύσεις μας εδώ και μερικά χρόνια) η κατάσταση να πλησιάζει σε μια τελική της πραγμάτωση. Χωρίς αμφιβολία ζούμε σε καιρούς εσχάτους και αποκαλυπτικούς, αυτό δε είναι κάτι που σήμερα πλέον το παραδέχονται (ή το φοβούνται) ακόμα και όλοι όσοι προ μερικών μόνο ετών αγνοούσαν, περιφρονούσαν ή κορόιδευαν τον θείο Λόγο... Ασφαλώς με τα παραπάνω δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ισχυριστούμε ότι εμείς γνωρίζουμε (δήθεν) το πότε ακριβώς θα συμβούν τα φοβερά γεγονότα: η εμφάνιση του Αντιχρίστου, ο Αρμαγεδδών και η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. Αυτό το «προνόμιο» το αφήνουμε αποκλειστικά σε μερικούς τσαρλατάνους, οι οποίοι «γνωρίζουν» ημερομηνίες κτλ., γρήγορα όμως αυτοδιαψεύδονται και γίνονται... ρεζίλι των σκυλιών! Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρεται και στην Αγία Γραφή, ΟΥΤΕ και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός γνωρίζει τον επακριβή χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας Του.

Σχετικά τώρα με τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω από τη Συρία, ο θείος Λόγος είναι και πάλι «παρών». Στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη αναγράφονται το σάλπισμα της έκτης σάλπιγγας και η συνδεόμενη μ’ αυτό έκχυση της έκτης φιάλης. Στα εδάφια 13-19 του κεφαλαίου Θ΄ (9) της Αποκαλύψεως αναγράφονται τα εξής [ΣΗΜ.: χρησιμοποιούμε το εγκεκριμένο από την Εκκλησία κείμενο της μετάφρασης-ερμηνείας του αειμνήστου καθηγητή Παναγιώτη Τρεμπέλα]:

«Σάλπισε κι ο έκτος άγγελος. Κι άκουσα μία φωνή που βγήκε από τα τέσσερα κέρατα που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες του χρυσού θυσιαστηρίου που είναι ενώπιον του Θεού να λέει στον έκτο άγγελο: Εσύ που έχεις τη σάλπιγγα, λύσε τους τέσσερις τιμωρούς αγγέλους, που είναι δεμένοι κοντά στο μεγάλο ποταμό Ευφράτη.

Λύθηκαν τότε οι τέσσερις άγγελοι, που σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού είχαν προετοιμασθεί για να δράσουν τη συγκεκριμένη αυτή ώρα και ημέρα και μήνα και έτος προκειμένου να εξολοθρεύσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.

Είδα τότε αναρίθμητο πλήθος ιππικού. Κι ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού που ξεχύθηκε ήταν δύο μυριάδες μυριάδων, δηλαδή διακόσια εκατομμύρια. Ήταν αδύνατον να τους μετρήσω. Αλλά άκουσα τον αριθμό τους.

Τα στρατεύματα αυτά σημαίνουν καταστρεπτικές εισβολές και επιδρομές βαρβάρων και διευθύνονται αόρατα από τις οργανωμένες σατανικές δυνάμεις. Κι έτσι είδα σ’ αυτήν την οπτασία τα άλογα και τους καβαλάρηδες που κάθονταν πάνω σ’ αυτά. Είχαν θώρακες κόκκινους σαν τη φωτιά, γαλαζωπούς σαν τον υάκινθο και κίτρινους σαν το θειάφι. Και τα κεφάλια των αλόγων ήταν σαν κεφάλια λιονταριών. Κι από τα στόματά τους έβγαινε φωτιά και καπνός και θειάφι.


Κι από τις τρεις αυτές πληγές, από τη φωτιά δηλαδή και από τον καπνό και το θειάφι που έβγαινε από τα στόματά τους, εξολοθρεύθηκε το ένα τρίτο των ανθρώπων. Τα άλογα έφεραν αυτήν την καταστροφή, διότι η καταστρεπτική δύναμή τους ήταν όχι μόνο στο στόμα τους αλλά και στις ουρές τους. Διότι οι ουρές τους έμοιαζαν με φίδια που είχαν κεφάλια. Και με το δηλητήριό τους σκόρπιζαν το θάνατο».

Επίσης, στο ίδιο θεόπνευστο και μυστηριακό βιβλίο της Αποκαλύψεως του Αγίου Ιωάννη, στα εδάφια 12-16 του κεφαλαίου ΙΣΤ΄ (16), διαβάζουμε τα κάτωθι:

«Τότε ο έκτος άγγελος άδειασε τη φιάλη του στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη. Κι ο ποταμός αποξηράνθηκε από τα νερά του, για να γίνει ελεύθερη η διάβασή του και ν’ ανοίξει έτσι ο δρόμος των βασιλέων που έρχονταν από τα μέρη της Ανατολής με τα στρατεύματά τους για να εισβάλουν και να ερημώσουν τη γη.


Κι από τα στόματα της ψεύτικης και πλαστογραφημένης και σατανικής τριάδος, δηλαδή από το στόμα του δράκοντα (σατανά) κι από το στόμα του θηρίου (αντιχρίστου) κι από το στόμα του ψευδοπροφήτη είδα να βγαίνουν τρία ακάθαρτα πνεύματα. Αυτά λόγω της αηδιαστικής ακαθαρσίας τους και της ματαιόδοξης και ραδιούργου πολυλογίας τους έμοιαζαν με βατράχους.

Δεν ήταν όμως πραγματικοί βάτραχοι. Ήταν δαιμονικά πνεύματα, που έκαναν αγυρτικά θαύματα. Τα δαιμόνια αυτά με τα θαύματά τους βγήκαν κι όρμησαν πάνω στους βασιλείς όλης της οικουμένης, ώστε με την πονηρή τους έμπνευση και την επίδρασή τους να τους συνάξουν για τον πόλεμο που θα γινόταν την ημέρα εκείνη τη μεγάλη. Την ημέρα αυτή ο Θεός ο παντοκράτωρ θα φανέρωνε εξαιρετικά την παρουσία και τη δύναμή του για να καταστρέψει τον αντίχριστο.

Ιδού, λέει ο Κύριος, έρχομαι ξαφνικά σαν κλέφτης. Μακάριος είναι εκείνος που μένει ξάγρυπνος και με προσοχή και νήψη ψυχής φυλάει τα πνευματικά του ενδύματα και τη φωτεινή στολή της ψυχής του. Για να μην πορεύεται στη ζωή του γυμνός από έργα αρετής και βλέπουν έτσι οι άγγελοι και οι άγιοι που βρίσκονται στον ουρανό την ασχήμια της γυμνότητός του.

Και τα δαιμονικά πνεύματα μάζεψαν τους βασιλείς στον τόπο που ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδών. Ο τόπος αυτός συμβολίζει τα φονικά πεδία των μαχών των καταστρεπτικών πολέμων όλων των γενεών μέχρι την εποχή του αντιχρίστου, όταν θα γίνει και ο καταστρεπτικότερος απ’ όλους τους πολέμους».


Το ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως λοιπόν (μαζί και με τις ερμηνείες του Τρεμπέλα) μας το λέει ξεκάθαρα: πρόκειται να γίνει εισβολή αναρίθμητων στρατευμάτων προερχομένων από την Ανατολή, όπου με επίκεντρο την περιοχή του ποταμού Ευφράτη (Συρία-Τουρκία), θα διεξαχθεί ο φονικότερος πόλεμος όλων των εποχών, ο Αρμαγεδδώνας! Μάλιστα κάπου κάνει λόγο για «μιλλιούνια» στρατού (περί τα διακόσια εκατομμύρια!), κάτι που σημαίνει αυτό που ισχυριζόμαστε και εμείς εδώ και καιρό: την ένωση των δυνάμεων του Ευρασιατικού Άξονα και την τελική τους επίθεση κατά των ΗΠΑ και, γενικότερα, της Δύσης!... Σ’ αυτό τον πόλεμο, που θα σημάνει και το οριστικό τέλος της παλιάς εποχής, η Δύση θα γνωρίσει μια απίστευτη συντριβή και ο καπιταλισμός-νεοφιλελευθερισμός θα πάψει πια να υπάρχει ως κυρίαρχο σύστημα παγκοσμίως. Θα αντικατασταθεί δε, από τον ευρασιατικό ολοκληρωτισμό, με «βασιλιά»-κυβερνήτη του πλανήτη τον ίδιο τον Αντίχριστο, δήθεν «λυτρωτή» της ανθρωπότητας από τα δεινά του όντως τρισκατάρατου καπιταλισμού! [ΣΗΜ.: γι’ αυτό και ο Σατανάς δημιούργησε προσωπικά ο ίδιος τον καταραμένο καπιταλισμό ή αλλιώς «φιλελεύθερη δημοκρατία», για να αηδιάσει από αυτόν η ανθρωπότητα και ύστερα να προσκυνήσει χωρίς δεύτερη σκέψη τον πρώτο Ψευτομεσσία που θα τον απαλλάξει από αυτόν...].
Είναι επίσης εμφανές από τα αποσπάσματα της Αποκαλύψεως που παραθέσαμε ότι στον τελικό αυτό πόλεμο θα γίνει και ευρεία χρήση υπερόπλων και άλλων οπλικών συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας. Πάντως για το θέμα αυτό μίλησε στο παρελθόν και ο Γέροντας Παΐσιος! Σε ανύποπτο χρόνο παραθέσαμε στο βιβλίο μας «Γέροντας Παΐσιος. Τα μελλούμενα (όσα πρόκειται να συμβούν)» (εκδ. “M-Press, 2013) τα εξής εντυπωσιακά, που αξίζει πράγματι να τα αναπαράγουμε και εδώ (στις σ.σ. 82-83 του έργου μας):

«Όταν ρωτήθηκε ο Γέροντας Παΐσιος, η άγια αυτή μορφή της σύγχρονης Ελληνορθοδοξίας, για τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο: πότε θ’ αρχίσει, ποιους θα αφορά, ποια στοιχεία θα τον χαρακτηρίζουν, απάντησε: «Όταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για τη Μέση Ανατολή».

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Παΐσιου, η παραπάνω προφητεία του άρχισε κιόλας να επαληθεύεται! Στην Τουρκία χτίστηκε το 1995 το τεράστιο φράγμα «Κεμάλ Ατατούρκ», που εκμεταλλεύεται τα νερά του ποταμού Ευφράτη, σε μια περιοχή που είναι κυριολεκτικά «στο κόκκινο» από απόψεως γεωπολιτικής των υδάτων. Οπότε έχουμε εισέλθει πια στην προετοιμασία του γενικού – κατά Πατροκοσμά τον Αιτωλό – πολέμου! Όσο δε για τα 200.000.000 στρατού, αυτός δεν είναι άλλος από τον αναρίθμητο στρατό της Κίνας, που αποτελεί φυσικά τη μεγαλύτερη ποσοτικά στρατιωτική δύναμη του πλανήτη!

Ώστε ο Παΐσιος προέβλεψε εισβολή στο μέλλον της υπερδύναμης της Ανατολής στην τόσο νευραλγική περιοχή της Μέσης Ανατολής! Και η ανατολική αυτή υπερδύναμη δεν είναι βέβαια άλλη, παρά ο ήδη σχηματισμένος, ευρασιατικός άξονας Ρωσίας-Κίνας, που – εκτός της φοβερά ογκώδους έκτασης που κατέχει – διαθέτει και τις πλέον εξοπλισμένες και αριθμητικά ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του κόσμου όλου. Φυσικά δεν χρειάζεται εδώ καθόλου να μιλήσουμε για το κατά πόσο απόλυτο δίκιο είχε ο Παΐσιος με τα παραπάνω σοφά του λεγόμενα, αφού οι γνωρίζοντες τα διεθνή παρασκήνια ξέρουν άριστα ότι δεν θα αργήσει η μέρα κατά την οποία τα απειράριθμα στρατεύματα του ευρασιατικού άξονα θα κατακτήσουν τη Μέση Ανατολή και, μέσω αυτής, θα εξαπολύσουν πλήρη επίθεση κατά της Δύσης.

Τα χρόνια στα οποία έζησε ο Γέροντας χαρακτηρίστηκαν από τον Ψυχρό πόλεμο. Τότε υπήρχε γενική ανησυχία ανά τον κόσμο πως έπεται απίστευτη πλανητική σύγκρουση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, που πιθανώς να λάμβανε τη μορφή πυρηνικού πολέμου. Πάντοτε δεχόταν ερωτήσεις ο Γέροντας Παΐσιος και πάντα σαν καλός Πατέρας απαντούσε. Έτσι όταν ρωτήθηκε από επισκέπτες, αν οι Ρώσοι θα πολεμήσουν τη Δύση μόνοι τους ή αν θα έχουν συμμάχους, εκείνος απάντησε με άγια πραγματικά ενόραση: «Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου»!

Τι συγκλονιστική προφητεία! Όντως, η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου». Και πράγματι, μέχρι πριν κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Να όμως που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σ’ αυτήν την περίπτωση. Σήμερα ο ευρασιατικός άξονας, φαντάζει παντοδύναμος. Είναι γεγονός».


Αυτά γράφουμε και εμείς, ερμηνεύοντας τον Γέροντα Παΐσιο. Και να που τώρα η στιγμή αυτή πλησιάζει. Φαίνεται ότι το μεγάλο λάθος έγινε από τις ΗΠΑ ή (να το πούμε καλύτερα) από αυτούς που στην πραγματικότητα κινούν τα νήματα πίσω από τις «υπερδυνάμεις» και τους «πλανητάρχες»! Κάποιοι έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν τελειωτικά τον πλανήτη και να θανατώσουν την ανθρωπότητα... Αυτό είναι το προαιώνιο σχέδιό τους. Θέλουν να εκδικηθούν τον Θεό και τους ανθρώπους... Στόχος τους λοιπόν τώρα η Συρία, για να πετύχουν τον σατανικό τους σκοπό! Αρρωστημένοι εγκέφαλοι μας οδηγούν απευθείας στον όλεθρο, σε μια περιπέτεια από την οποία ΔΕΝ θα υπάρχει διέξοδος...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Ο ΓΚΡΗΝ, ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΥΟUTUBE ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΓΓΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΠΙ ΜΠΙ ΣΙ - Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΛΩΣ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΑΪΤ
 


http://volcanotimes.blogspot.gr/2013/12/youtube.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ