Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ε !!! ΡΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!!!

Τελικά, λεφτά υπάρχουν! Και μπόλικα! Στις… βαθιές τσέπες των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου. Κι όχι μόνο λεφτά, αλλά και ακίνητα, και αγροτεμάχια, και σκάφη και υπερπολυτελή αυτοκίνητα!

Αναφέρουμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις, για να σας φύγει το… καφάσι:

- Δημήτρης Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ από εθελούσια στην τράπεζα που δούλευε (ως συνδικαλιστής…) και από το εφάπαξ.

- Νάντια Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): Έχει τις εξής καταθέσεις: 363.879 λίρες Αγγλίας και 452.930 ευρώ!

- Γεωργία Μαρτίνου (ΝΔ): Έχει 156 ακίνητα!

- Γιώργος Παπανδρέου (Jeffrey): Όταν έλεγε ότι η κρίση είναι… ευκαιρία, εμείς οι… χάνοι δεν τον ακούγαμε. Εν μέσω κρίσης, λοιπόν, αύξησε τις καταθέσεις του κατά 180.000 ευρώ!

- Ντόρα Μπακογιάννη: 2 αγροτεμάχια στη Γαλλία, 26 ακίνητα με τον σύζυγο της και από κοινού μεγάλο χαρτοφυλάκιο και καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ, και 3,9 εκατ. δολάρια Αμερικής.

- Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝΕΛ): Ο βουλευτής του κόμματος Καμμένου δήλωσε 177.733 ευρώ. Επίσης έχει 42 ακίνητα και βαρβάτες καταθέσεις.

- Έλενα Ράπτη (ΝΔ): Έχει 37 ακίνητα!

- Αλέξης Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Το επίμαχο 1 εκατ. ευρώ που επαναπάτρισε το 2005 (κατά δήλωσή του) δε φαίνεται πουθενά στη δήλωση πόθεν έσχες! Προφανώς, θα… χάθηκε στο δρόμο…

- Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Έχει 68 ακίνητα!

- Φώφη Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ ολέ!): Έχει 29 ακίνητα

- Γιάννης Ανδριανός (ΝΔ): Έχει 38 ακίνητα.

- Νίκος Νικολόπουλος («ανεξάρτητος»): Έχει 25 ακίνητα!

(ΥΓ): Σταματάμε εδώ, για να μη σας εύρη τίποτα χρονιάρες μέρες που έρχονται…


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ