Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συμπτώματα μαζικής τύφλωσης στη χώρα μας

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Metron Analysis, σε ποσοστό 33,3% οι ερωτηθέντες απαντούν πως μας ψεκάζουν.
Το υπόλοιπο 66,6% λοιπόν, φέρεται να υποφέρει από ολική τύφλωση.
Το γεγονός αυτό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ελληνική κυβέρνηση, αφού αν οι Έλληνες σταματήσουν να βλέπουν τηλεόραση, η χώρα δε θα σωθεί από τη χρεοκοπία και οι αριστερά θα εκτοξεύσει τους πυρηνικούς της πυραύλους στις χώρες του τρίτου κόσμου.
Από την άλλη, η επιστημονική κοινότητα της χώρας, θέλοντας να καθησυχάσει τους Έλληνες πολίτες, προέβη σε ανακοίνωση για το θέμα:
"Το γεγονός πως το 66,6% των Ελλήνων εμφανίζει συμπτώματα τύφλωσης δε συνδέεται με κάποια οφθαλμολογική πάθηση, ούτε είναι κάτι νέο για εμάς. Οι Έλληνες ανέκαθεν ήταν τυφλοί ή ήθελαν να είναι τυφλοί για προσωπικούς τους λόγους.
Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, δε δείχνουν κάτι διαφορετικό από την έρευνα της Metron Analysis. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ηλίθιοι.
Αυτή η πλειοψηφία:
βλέπει τους χημικούς αεροψεκασμούς ως μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, παρότι μπορούν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι
,
πιστεύει πως ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία του θέλουν να σώσουν τη χώρα, παρότι οι ίδιοι τη χρεοκόπησαν και η οικονομική τους πολιτική έχει αποτύχει παταγωδώς, πίστεψε στο "λεφτά υπάρχουν" όταν ολόκληρη η Ευρώπη μιλούσε για χρεοκοπία 

ακούει Πάολα, Καρρά και Βέρτη και βλέπει Μενεγάκη, Πρετεντέρη και Ευαγγελάτο. 
Το ποσοστό "τυφλότητας" των Ελλήνων, είναι ανάλογο της έκθεσης τους σε δελτία ειδήσεων, πολιτικές εκπομπές και Λάκη Λαζόπουλο".



Tyler Durden

Πηγή
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ