Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Θέλω να σας ενημερώσω για κάποια πληροφορία πού έχω και θα πρέπει να την σκεφθείτε καλά  γιατί  θα σας ξεθολώσει το μυαλό και θα σας  οδηγήσει  σε ανατρεπτικές σκέψεις.  Η οικονομική κατάρρευση  έχει δημιουργηθεί  από μια Δύναμη πού εργάζεται ενάντια στο σύστημα  των εξουσιαστών.  Κάποιοι τους την έστησαν άσχημα.

Το θέμα είναι πώς δεν είναι η γνωστή ελίτ των παγκόσμιων εξουσιαστών πού δημιούργησε το οικονομικό πρόβλημα του δυτικού συστήματος. Δεν είναι αυτοί που θέλουν να καταρρεύσει το οικονομικό σύστημα,. Αυτοί, αντίθετα , θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν μέσα από το δουλικό καθεστώς αποβλάκωσης πού έχουν επιβάλει.

Αυτό πού συνέβη το 2008, ή οικονομική κατάρρευση πού ξεκίνησε από το τραπεζικό σύστημα της Αμερικής , ήταν η αντεπίθεση του αντίπαλου δέους. Αυτοί πού ξεκίνησαν το οικονομικό κράχ στον κόσμο των  δαιμονισμένων εξουσιαστών της ανθρωπότητας είναι μια ομάδα από το «άλλο στρατόπεδο»  και έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος πού δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει. Οί  ελίτ  της παγκοσμιοποίησης  τρέχουν και δεν φθάνουν. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να παλέψουν το εφιαλτικό γεγονός πού τους έχει συμβεί και δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο.

Άλλωστε, εσείς τι λέτε, θα είχε τραβήξει το πρόβλημα με την οικονομία τόσα χρόνια ;  Παλεύουν να ισορροπήσουν το ζήτημα και δεν γίνετε τίποτα.  Ο χρόνος μετράει κατά τους.  Η Αμερική Καταρρέει.  Η Οικονομία του κόσμου τελειώνει  όπως την γνωρίζαμε.

Κάποιοι εργάζονται ένα καταπληκτικό σχέδιο κατά των εξουσιαστών. Είναι ένα μυστικό πού αποφεύγουν με δόντια και με νύχια να το αφήσουν να διαρρεύσει.  Ακόμα και η Ρωσία μιλάει για τους περίεργους αόρατους εχθρούς του διαστήματος πού δεν πολεμούνται.

Τά εφιαλτικά σενάρια πού περνούν  από το μυαλό των αφεντικών του κόσμου θα γίνουν πραγματικότητα.  Το τέλος της δύναμής τους είναι τόσο κοντά πού δεν θέλουν να το πιστέψουν.  Η «χρυσή» δύναμή τους ξεψυχάει.  Το χτύπημα το πήρανε εκεί πού τους πονάει. Στην οικονομική τους εξουσία.  Σε αυτό πού στήριζαν τά γυάλινα πόδια τους.

Ετοιμαστείτε για τά ποιο τρελά γεγονότα πού έρχονται πάνω στον πλανήτη.

Ένα σας λέω. 

Το 2013  δεν θα τελειώσει με τον κόσμο όπως τον ξέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ