Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Απαγορεύεται η διανομή δωρεάν τροφίμων μόνο σε Έλληνες

Θέμα ημερών όπως αναφέρεται είναι η κατάθεση του νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση.
Το εκπληκτικότερο όμως όλων σε αυτό το νομοσχέδιο είναι πως ποινικοποιούνται τα συσσίτια, χωρίς να αναφέρεται εάν σε αυτά περιλαμβάνονται και άλλες εκδηλώσεις όπως η προσφορά αίματος, μόνο για κάποιες ομάδες του πληθυσμού!
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα τιμωρούνται με φυλάκιση έως τριών ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ όσοι υποκινούν δημόσια το ρατσιστικό μίσος και τη βία. Δηλαδή θα απαγορευτούν και τα στρατιωτικά εμβατήρια και τα τραγούδια που αναφέρονται στην Βόρειο Ήπειρο, π.χ.;
Παρόμοιες ποινές θα επιβάλλονται και σε όσους εγκωμιάζουν δημόσια ή αρνούνται κακόβουλα τα εγκλήματα πολέμου (Μικρασιατική Καταστροφή μήπως;) ή γενοκτονίας (Αρμενίων, Ποντίων;) και το Ολοκαύτωμα.
Το νομοσχέδιο δίνει στον υπουργό Δικαιοσύνης το δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο έως 100.000 ευρώ και αποκλεισμό από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις στα πολιτικά κόμματα και γενικά στα νομικά πρόσωπα που διαπράττουν τα παραπάνω εγκλήματα.
Με άλλα λόγια δεν είναι δικαίωμα κανενός είτε πολίτη είναι αυτός είτε οργανισμός είτε κόμμα να επιλέξει τον αποδέκτη της οποιασδήποτε δραστηριότητάς του. Οποιαδήποτε επιλογή αποδεκτών στηριζόμενη σε κριτήρια που δεν είναι ακόμη γνωστά θα θεωρείται ποινικό αδίκημα!
Φυσικά στόχος δεν είναι άλλος από την απαγόρευση των συσσιτίων μόνο για Έλληνες πολίτες που καθιέρωσε η Χρυσή Αυγή, αλλά ο τρόπος, το ύφος και η συλλογιστική αυτού είναι απλά όχι μόνο απαράδεκτος αλλά ευθέως αντιδημοκρατικός.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ