Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΛΕΥΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Του David Lane
Η φόρμα του Μανιφέστου Λευκής Γενοκτονίας είναι σκόπιμα σχεδιασμένη έτσι ώστε να παραλείπει και να αγνοεί τις σοφιστείες της καθεστηκυίας αναγνωρισμένης αρχής. Τα συστήματα εξουσίας, θρησκευτικής και κοσμικής, καθ όλη την καταγεγραμμένη ιστορία, επινοούν και αγιοποιούν επισκόπους, ιερείς, καθηγητές, ιστορικούς, ειδικούς επί της προπαγάνδας, γλωσσοπλάστες, διδάκτορες διαφόρων υποτιθέμενων επιστητών και σωρεία λοιπών δοξασμένων πορνών, με μοναδικό σκοπό την παραπλάνηση, τον έλεγχο και την χρησιμοποίηση της μάζας.
Δύο πολύ γνωστές ιστορικές φυσιογνωμίες που έπεσαν σε δυσμένεια όταν επέδειξαν μια σπάνια ειλικρίνεια, είναι ο Ναπολέων Βοναπάρτης και ο Χένρυ Φορντ. Ο Βοναπάρτης, όταν μελέτησε κάποια κείμενα της βιβλιοθήκης του Βατικανού, φέρεται να δήλωσε: «η Ιστορία είναι ένας μύθος.» Ο Χένρυ Φορντ, αφότου ανέθεσε σε μία ομάδα μελετητών να εξετάσουν την πραγματική εξουσία που κρύβεται πίσω απο τις κυβερνήσεις, δήλωσε ότι «η Ιστορία είναι μπούρδες.» Ένας συγγραφέας ονόματι Τρεβανιάν έγραψε ότι «η προπαγάνδα των νικητών γίνεται η ιστορία των ηττημένων». Η αλήθεια είναι ότι όλα τα συστήματα εξουσίας ξαναγράφουν την ιστορία και προπαγανδίζουν σύγχρονα γεγονότα για ιδίους σκοπούς.
Το να εξευγενίζεις τις απάτες των πορνών του συστήματος παραθέτοντας, συζητώντας ή δεχόμενος να χρησιμοποιείς την καθιερωμένη πολιτική ορολογία, συνιστά νομιμοποίηση της πορνείας τους και πράσινο φως για ατέρμονες σοφιστείες.
Αρκετοί οξυδερκείς άνθρωποι έχουν από καιρό διαπιστώσει πως όσοι καταξιώθηκαν στο σύστημα μέσω της λεγόμενης «ανώτερης εκπαίδευσης» αποδεικνύονται ιδιαίτερα βραδύνοες όταν πρόκειται για περιστάσεις κοινής λογικής και πως αυτοί οι «μορφωμένοι» είναι συνήθως και οι τελευταίοι που αποποιούνται ένα διεφθαρμένο, καταστροφικό και τυραννικό σύστημα. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι ίδιοι έχουν εκπορνευτεί για προσωπικό όφελος αλλά και επειδή η ανώτερη εκπαίδευση θα έπρεπε καλύτερα να λέγεται «προχωρημένη εγκεφαλική μόλυνση». Σκοπός της ανώτερης εκπαίδευσης είναι η παραγωγή διευθυντών για την αυτοκρατορία των αφεντάδων.
Λόγω των προρρηθέντων, το Μανιφέστο Λευκής Γενοκτονίας δεν βασίζεται σε λόγια «αναγνωρισμένων» αρχών ή «έγκυρων» κειμένων. Οι προτάσεις και τα συμπεράσματα του Μανιφέστου προέρχονται κατά βάση από τρεις πηγές: τους Νόμους της Φύσης, την κοινή λογική και τις τρέχουσες συνθήκες. Οι ειδικοί επί του πνευματικού αυνανισμού τους οποίους διαθέτει το σημερινό εξουσιαστικό οικοδόμημα οπωσδήποτε θα απαντήσουν ως συνήθως παίζοντας ύποπτα με τις λέξεις, καθώς οι σοφιστείες είναι οι μόνοι πόροι που μπορεί να επιστρατεύσει κανείς για να αρνηθεί την αλήθεια. Για παράδειγμα, αν εγώ δηλώσω ότι μόνο το 8% περίπου του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Λευκοί, μπορώ με βάση την πείρα του παρελθόντος να προβλέψω πως οι πόρνες του συστήματος θα προσπαθήσουν να διαξιφιστούν για το αν το σωστό νούμερο είναι 9% ή για το αν οι σύγχρονοι Έλληνες είναι Λευκοί ή για το αν υπάρχει καν η Λευκή φυλή. Το σημασιολογικό οπλοστάσιο απάτης που διαθέτουν είναι σχεδόν ανεξάντλητο. Πρόκειται για αυτόδηλα άκυρη πολιτική αερολογία. Το θεμελιώδες στοιχείο του Μανιφέστου Λευκής Γενοκτονίας είναι η απόλυτη πνευματική Αλήθεια, η επισταμένα απέριττη και η αδύνατον να μη γίνει αποδεκτή από ανθρώπους ευσυνείδητους και εχέφρονες.
Το Μανιφέστο αυτό σκόπιμα χρησιμοποιεί ορολογία ιστορικά καταξιωμένη, για να παραβεί ηθελημένα την σημασιολογική βεβήλωση των όρων, που έχει γίνει για πολιτικούς λόγους. Για αιώνες, η λέξη gay (εύθυμος) σήμαινε τον έχοντα εύθυμη διάθεση, ενώ η λέξη homosexual (ομοφυλόφιλος) παρέπεμπε σε μια οικτρή κατάσταση σχέσεων, όπου ο φυσιολογικός ρόλος του αρσενικού ως προς το θηλυκό έχει αντικατασταθεί από κάτι που αντίκειται στον σκοπό της Φύσης. Για αιώνες, οι τρεις κύριες φυλές του κόσμου λέγονταν Νεγρική, Μογγολική και Άρια (πλέον λέγεται Καυκάσια, ώστε στους Λευκούς να συμπεριλαμβάνονται και οι Εβραίοι και άλλοι Ασιάτες). Οι έγχρωμες φυλές (που αποτελούν πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, ίσως και περισσότερο αν εξετάσουμε μόνο το σπουδαιότερο κομμάτι των δημογραφικών στατιστικών, τις ηλικίες απόκτησης παιδιών και κάτω) δεν είναι μειονότητα.
Ο Δυτικός πολιτισμός είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα του Λευκού, από τα υδραυλικά και την θέρμανση ενός σπιτιού μέχρι τα πιο σύνθετα επιτεύγματα, όπως πχ συμφωνικές ορχήστρες, σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και αναισθητικά
Η προσθήκη της κατάληξης «ιστής» ή «ισμός» δεν δαιμονοποιεί μια λέξη. Όπως ένας Βαπτιστής αγαπά και υποστηρίζει την θρησκεία του, έτσι κι ένας Ρατσιστής αγαπά και υποστηρίζει την ράτσα του. Εφόσον η διατήρηση του είδους είναι ο πρώτος και σημαντικότερος Νόμος της Φύσης, όταν η ύπαρξη της ράτσας απειλείται ο ρατσισμός αποτελεί την υψηλότερη προσταγή που εντέλλεται η Φύση. Το Μανιφέστο Λευκής Γενοκτονίας δεν συμμορφώνεται με την γλωσσική κατάπτωση παραδείγματα της οποίας μόλις είδαμε ή με την λοιπή πολιτικά καθιερωμένη πλην όμως απατηλή ορολογία.
Το Μανιφέστο ελάχιστη βαρύτητα δίνει στις δηλώσεις των θρησκευτικών και πολιτικών πορνών των συστημάτων εξουσίας της σημερινής ή παλιότερων εποχών. Ο καλύτερος τρόπος να κρίνεις τον σκοπό κάποιου είναι μέσω των πράξεών του, των αποτελεσμάτων και του ποιος ωφελείται. Δεδομένου ότι καμία φυλή δεν αυτοκτονεί εθελούσια, το Μανιφέστο καταγγέλλει την θρησκεία/φυλή που πλέον εξουσιάζει τις πάλαι ποτέ Λευκές χώρες και που στερεί από την Λευκή φυλή όχι μόνο Λευκές χώρες, αλλά  και Λευκά σχολεία, Λευκές γειτονιές, Λευκές οργανώσεις και ό,τι άλλο αναγκαίο για την επιβίωσή της ως βιολογικής και πολιτισμικής οντότητας.
Πρέπει να γίνει σαφές πως ο όρος «φυλετική ενσωμάτωση» αποτελεί ευφημισμό για την γενοκτονία. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της φυλετικής ενσωμάτωσης είναι ένα ποσοστό διαφυλετικών ζευγαρωμάτων κάθε χρόνο, που οδηγούν στην εξαφάνιση της Λευκής φυλής, όπως έχει συμβεί σε πολλές περιοχές κατά το παρελθόν. Καθώς τα υπολείμματα της Λευκής φυλής πνίγονται στο παλιρροιακό κύμα πέντε δισεκατομμυρίων εγχρώμων, θα γίνουν είδος υπό εξαφάνιση σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Η γενοκτονία αυτή πραγματοποιείται σύμφωνα με ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο. Ο συγγραφέας αυτού του Μανιφέστου, οι σύντροφοί του, εντός και εκτός φυλακής, και άλλοι ακόμα που διατηρούν τη δύναμη της λογικής τους, προβάλλουν αντίσταση.
Οι σιωνιστές ελέγχουν πλήρως τα ΜΜΕ, καθώς και όλες τις ζωτικής σημασίας θέσεις ισχύος στην βιομηχανία, την οικονομία, την νομοθεσία και την πολιτική των πάλαι ποτέ Λευκών εθνών, και αυτό είναι γνωστό σε όλους όσοι ασκούν επιρροή. Για όσους αμφιβάλλουν, όλα τα δεδομένα είναι στη διάθεση των επιμελών μελετητών, μέσω πολύ εύκολα προσβάσιμων πηγών, όπως π.χ ένα βιβλίο με τίτλο «Who is Who του Εβραϊσμού» που μπορεί να βρεθεί σε κάθε τοπική βιβλιοθήκη ή μία πιο προσεκτική μελέτη των εύκολα διαθέσιμων βιογραφιών. Οι ακατάπαυστες και συνήθως κίβδηλες τσιρίδες για «αντισημιτισμό» δεν μπορούν να αλλάξουν την αλήθεια. Δεδομένου ότι είναι στην φύση των νηφάλιων και στοχαστικών ανθρώπων να ακολουθούν τις επιταγές ή τις κατευθύνσεις των υπαρχόντων κυβερνητικών και θρησκευτικών θεσμών, είναι επιτακτική ανάγκη να προσδιοριστεί ξεκάθαρα ο σκοπός αυτών των συστημάτων. Όταν ο σκοπός, όπως θα έχει προσδιοριστεί βάσει πάνω από όλα του αποτελέσματος των υπαρχόντων και κυρίαρχων θεσμών, είναι καταστρεπτικός για τον λαό, τότε πρέπει όλες οι λεπτομέρειές του να αποκαλυφθούν στους ευσυνείδητους ανθρώπους.
Το Μανιφέστο της Λευκής Γενοκτονίας
Συνεπώς, εμείς, ο συνειδητοποιημένος κορμός του λαού εκείνου που ιστορικά προσδιορίστηκε με τον σωστό όρο Άρια (ή Λευκή) φυλή,  διακηρύσσουμε τα εξής:
1.Όλες οι υπάρχουσες κυβερνήσεις των κάποτε Λευκών κρατών, μάς αρνούνται σήμερα την ηγεμονία μας και τα αποκλειστικά εδαφικά δικαιώματα που μας είναι αναγκαία για την επιβίωσή μας  ως βιολογικής κ πολιτισμικής οντότητας.
2.Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της φυλετικής ενσωμάτωσης είναι η γενοκτονία της Λευκής φυλής μέσω της φυλετικής επιμειξίας. Η προώθηση των διαφυλετικών σχέσεων μεταξύ Λευκών γυναικών και έγχρωμων ανδρών είναι η πρόδηλη προτεραιότητα όλων των υπαρχουσών μεθόδων επικοινωνίας που εγκρίνει το σύστημα.
3.Όσοι Λευκοί αντιστέκονται στις πρακτικές γενοκτονίας της φυλής τους, καταστρέφονται οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά. Αν συνεχίσουν να αντιστέκονται αποτελεσματικά, δολοφονούνται ή φυλακίζονται για ψευδείς λόγους.
4.Η ζωή κάθε φυλής βρίσκεται στις μήτρες των γυναικών της και σήμερα περίπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Λευκές γυναίκες σε ηλικία κατάλληλη για απόκτηση παιδιών, αυτό είναι ουσιαστικά το κρίσιμο δημογραφικό στατιστικό μέγεθος που έχει να κάνει με την επιβίωσή μας.   
5.Ότι τα οικονομικά, πολιτικά και θρησκευτικά συστήματα μπορούν να γκρεμιστούν και να ξαναδημιουργηθούν, ο θάνατος όμως της φυλής μας θα είναι οριστικός.
6.Ότι το ένστικτο των Λευκών ανδρών να διαφυλάξουν την ομορφιά των γυναικών τους και το μέλλον των Λευκών παιδιών, είναι επιταγή της Φύσης και του Θεού της Φύσης.
7.Ότι όλα τα Δυτικά έθνη τελούν υπό την κατοχή μιας Σιωνιστικής συνωμοσίας με σκοπό την φυλετική μόλυνση, τη λεηλασία και τέλος την εξόντωση της Λευκής φυλής.
8.Ότι η Αμερική είναι το σιωνιστικό αστυνομικό τμήμα του κόσμου. Ο στρατός και η αστυνομία της Αμερικής χρησιμοποιούνται για να καταστρέψουν Λευκά κράτη και εδαφικά κυριαρχικά δικαιώματα των Λευκών οπουδήποτε ανά τον κόσμο. Παραδείγματα: η δια της βίας επιβολή της κατάργησης του φυλετικού διαχωρισμού στα σχολεία του Νότου από την 101η αερομεταφερόμενη μεραρχία πεζικού με χρήση ξιφολογχών, η χρήση γκλομπ απο την αστυνομία βάσει διαταγής του FBI για να χτυπήσουν και να βάψουν με αίμα Λευκές μητέρες της Νότιας Βοστόνης που εναντιώνονταν στην φυλετική ενσωμάτωση και στην καταστροφή των σχολείων στις γειτονιές τους και η ισοπέδωση ενός Λευκού κράτους στην πανάρχαια ευρωπαϊκή πατρίδα μας μέσω του πολέμου και της συνεπαγόμενης κατοχής από στρατεύματα εγχρώμων. Αυτό συνέβη όταν η Γερμανία προσπάθησε να αναλάβει και πάλι τον ιστορικό της ρόλο ως αμύντορα της φυλής μας, ρόλο που είχε επιτελέσει παλιότερα απέναντι στους Μαυριτανούς και Μογγόλους εισβολείς.
9.Ότι το να στερούνται δουλειάς Λευκοί λόγω των λεγόμενων θετικών διακρίσεων και άλλων άνομων μέσων, έχει ως αποτέλεσμα την ελάττωση των Λευκών οικογενειών και εν γένει του Λευκού πληθυσμού μας.
10. Ότι ο πολυφυλετισμός στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία και η φυλετική ενσωμάτωση έχουν σχεδιαστεί για να διαλύσουν το αίσθημα ενότητας και τις ιδιαίτερες αξίες που είναι απαραίτητες για την επιβίωση της φυλής μας.
11.Ότι η ιστορία ξαναγράφεται με σκοπό να συσκοτίσει τα επιτεύγματα των προγόνων μας και να τα αποδώσει σε έγχρωμες φυλές.  
12.Ότι ο Ιουδαιοχριστιανισμός είναι σύμφυτος με το να εξισωθεί φυλετικά όλη η ανθρωπότητα, είναι επομένως σύμφυτος με την γενοκτονία της Λευκής φυλής.
13.Ότι οι σιωνιστικές κατοχικές κυβερνήσεις της Αμερικής και άλλων Δυτικών κρατών προωθούν την αφύσικη πράξη της ομοφυλοφιλίας, έχοντας πλήρη γνώση του ότι για να εξασφαλιστεί η επιβίωση της φυλής πρέπει η δύναμη του ανδρικού ενστίκτου για σεξουαλική επαφή να κατευθύνεται στην αναπαραγωγή με γυναίκες της ίδιας φυλής.
14.Ότι οι σιωνιστικές κατοχικές κυβερνήσεις της Αμερικής και άλλων Δυτικών κρατών προωθούν και υποθάλπουν την βρεφοκτονία υγιών Λευκών παιδιών, αποκαλώντας την έκτρωση, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στη φυλή.
Εξαιτίας των παραπάνω και αμέτρητων άλλων εγκλημάτων κατά του συνόλου της Λευκής φυλής, καθώς και της κατάφωρης τακτικής γενοκτονίας, δια του παρόντος αποκηρύσσουμε οποιαδήποτε συμμόρφωση ή υποστήριξη των θεσμών των δημίων μας. Συμφώνως προς τους Νόμους της Φύσης και δεχόμενοι ότι οι Νόμοι της Φύσης είναι θείο έργο, όπως κι αν αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια του θείου, και ότι ο υψηλότερος νόμος είναι η διαφύλαξη της φυλής καθενός, απαιτούμε τον σχηματισμό εξολοκλήρου Λευκών πατρίδων στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Εάν μας το αρνηθούν, θα καταφύγουμε σε οποιαδήποτε μέτρα χρειαστεί.
Ακούστε όσοι διαπράττετε προδοσία στο πλευρό του Σιωνιστή καταστροφέα ή μένετε απλώς αμέτοχοι: αν πετύχουμε τον στόχο μας, όπως τον εκφράζουμε με τις ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: 
«Οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη της φυλής μας και το μέλλον των Λευκών παιδιών»
... τότε η προδοσία σας θα ξεπληρωθεί καταλλήλως. Αν δεν πετύχουμε και η Λευκή φυλή έχει την τύχη των δεινοσαύρων, τότε η τελευταία γενιά Λευκών παιδιών, μεταξύ των οποίων και τα δικά σας, θα πληρώσουν για την αισχρή συνενοχή σας από τα χέρια των εγχρώμων που θα κληρονομήσουν τον κόσμο.
David Lane

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ