Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Διακονιάρης ο πρωθυπουργός

Πλήρης ο εξευτελισμός της χώρας και των θεσμών!
Φτου σου ξεφτίλα Σαμαρά!


Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός. Οι.. παπατζήδες φραγκοφονιάδες ,«Ομογενείς κροίσοι» της Hellenic Ιnitiative, («Ελληνική Πρωτοβουλία»), που θαααα έκαναν «μεγάλες επενδύσεις» στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον NOTIS τον felos, στην εκδήλωση-δείπνο της 3ης Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, παρουσία του φον Αντωνάκη , έβαλαν... φακέλους στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ,
«να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση» για να σωθεί η Ελλάδα!
Ναι όπως το διαβάσατε. «Ότι έχετε ευχαρίστηση». Με παρόντα τον Διακονιάρη πρωθυπουργό που... χειροκροτούσε!

Για 14 μήνες οι φραγκοφονιάδες «ομογενείς κροίσοι» πάνε από τιμητικό δείπνο σε τιμητικό δείπνο είναι όλο δηλώσεις και συναντήσεις , αλλά ξέχασαν τις επενδύσεις και τώρα μιλάνε για...φιλανθρωπία.
 «Ότι έχετε ευχαρίστηση» , λοιπόν στο Κοσμικό δείπνο στο Μανχάτταν στο οποίο τίμησαν και τον επικεφαλής του τουρκικού λόμπι, για τις... «υπηρεσίες του στον Ελληνισμό» !!!

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, δώρισε 100 εκ. δολ. στο... Hellenic Initiative, αντί σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, για να καλυφθούν «λειτουργικά τους έξοδα».
Σε λίγο οι κροίσοι -φραγκοφονιάδες- μεγαλοεπενδυτές θα ζητήσουν και δανεικά από τον... Αρτέμη Σώρρα.


Περισσότερο ρεπορτάζ στο http://www.kalami.net  
 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ