Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο Αρτέμης Σώρρας: Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.


Θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ξέρει ότι:
1: Ο Αρτέμης Σώρρας  έχει καταθέσει τά 600 δίς  στο Ελληνικό Δημόσιο  και αυτό είναι από μόνο του εγγύηση πώς  Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.
Άρα μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν για να μας βάζουν συνεχώς μέτρα.  Άρα επίσης μας κοροϊδεύουν πώς τάχα η χώρα διέφυγε  την χρεωκοπία χάρη στην πολιτική και οικονομική τους διευθέτηση.
2:  Ο Αρτέμης Σώρρας για να πάρει πίσω τά χρήματά του πού τά έχει καταθέσει στο Ελληνικό Δημόσιο για χρήση της διαγραφής του χρέους , θα πρέπει η κυβέρνηση να του πεί ότι δεν τά θέλει και τά επιστρέφει αλλά …με μια αιτιολογία.  Αλλά  ΠΟΙΑ; 
Ότι δεν θέλει τά χρήματά του γιατί προτιμά τους δανειστές τοκογλύφους πού θα μας πίνουν το αίμα για όλη μας την ζωή; Ή γιατί πρέπει πρώτα να ξεπουλήσουν τά πάντα  ακόμα και την περιουσία του κάθε έλληνα πολίτη;
Φοβερά πράγματα. Το παράλογο του παραλόγου .
Και εμείς ακόμα καθόμαστε και δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες. Γιατί πέτρες στον τόπο μας υπάρχουν πολλές.  Πάρα πολλές . 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ